De unge mødre: Gravid og forladt

Denne unge mor er gravid igen, men faderen til det ufødte barn vil ikke have noget med hverken hende eller barnet at gøre

Denne unge mor er gravid igen, men faderen til det ufødte barn vil ikke have noget med hverken hende eller barnet at gøre

Foto: All Over

Hun fik sit første barn som 17-årig - datteren Angela, som i dag er 6 år og skal være storesøster. Hun har været meget alene med sin lille pige og nu tegner alt til, at hun skal være alenemor til 2.

Læs også: De unge mødre: Kan miste datter

23-årige Hannah Isabella Chordt Nielsen, fra den allerførste sæson af De unge mødre, er nemlig blevet gravid, og faderen ønsker ikke at have noget med det ufødte barn at gøre. Faktisk, har han bedt den unge mor og at få en abort.- Faderen er en ven, som jeg mødte for et halvt år siden. Vi datede og fandt ud af, at det ikke skulle være os to, men vi havde det sjovt på andre måder, siger Hannah til Ude og Hjemme.

Læs også: De unge mødre: Nu skal babserne fikses

Faderen, som er 28 år, blev alt andet end glad, da Hannah fortalte ham, at testen var positiv.

- Han var meget afvisende og forsøgte at presse mig til at få en abort. Jeg lovede at tænke over det, mens jeg var på ferie i Frankrig, men da jeg kom hjem, var jeg stadig overbevist om, at jeg skal have barnet, siger hun, og forklarer, hvorfor hun ikke vælger en abort.

- Bare tanken om at slå et lille barn ihjel, det kan jeg ikke leve med, siger Hannah til Ude og Hjemme.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close