Nyheder25. august 2011

Nu skal babserne fikses

Et voldsomt vægttab sugede alt fylden ud af disse attributter – nu skal de ordnes og hejses. Se hvem det er her
Disse bryster er blevet slatne efter den unge mors slankekur. Det skal der laves om på
Disse bryster er blevet slatne efter den unge mors slankekur. Det skal der laves om på
 Foto: All Over

På 1½ år har Camilla Framnes fra De unge mødre og De unge mødres drøm smidt over 57 kilo overvægt. Desværre har hun også tabt sig heftigt på sine bryster, som nu er blevet offer for tyngdekraften.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/018b10df71d643b9a8412885e04fb3fe.jpgI sine velmagtsdage fyldte brysterne godt i landskabet - det savner hun nu (Foto: All Over)

- Mange taler om blyantstesten. Altså en test, hvor man lægger en blyant under sine bryster, og hvis den falder ned, har man bestået. Hvis blyanten sidder fast, har man hængebryster. Jeg vil mene, at jeg i dag kan lave den test med en halvanden liter flaske. Uden at den vil falde ned, sådan beskriver Camilla Framnes sine problemer med brysterne i sin nye bog Hvis jeg kan, kan du også.

Læs også: De unge mødre: Camilla tabte sig 48 kilo

I bogen afslører den unge mor, at hun i begyndelsen var fast besluttet på at få implantater, så hendes velkendte, struttende barm kunne komme tilbage på plads. Lægerne foreslog et brystløft i stedet, men først var Camilla Framnes rimelig skeptisk omkring lægernes vurdering.

- "Jamen er det nok?", spurgte jeg, for jeg følte virkelig, at jeg stod med en kæmpe sok med en femmer i bunden, afslører den unge mor, som dog lod sig overbevise om, at den bedste løsning er et brystløft.

Læs også: De unge mødre: Så lækker er hun nu

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/b071785abe76492199a6ce2b1f67890e.jpgSådan sidder Camilla Framnes bryster nu efter vægttabet (Foto: All Over)

Desværre må den unge mor vente lidt med at få rettet sine attributter. Hun er nemlig i gang med at spare op til operationen.

Sponsoreret indhold