De unge mødre3. december 2013

De unge mødre: Det var så hårdt

Natascha Linea taler ud om tvangsfjernelsen af hendes lille datter
Natascha Linea har altid været ked af sit smil (Foto: Dan Mariegaard)
Natascha Linea har altid været ked af sit smil (Foto: Dan Mariegaard)
 Foto: Dan MariegaardFire dage var alt, hvad Natascha Linea fik med sin lille pige, Lia, efter fødslen.

Lia blev tvangsfjernet af kommunen, og Natascha Linea fra "De unge mødre" måtte nøjes med at besøge sin nyfødte pige et par timer ad gangen en gang om ugen hos plejeforældrene.

Natascha Lineas datter tvangsfjernet

Natascha Linea og hendes kæreste Bent gav ikke op. De kæmpede deres sag og i oktober vandt de retten til at få deres datter tilbage.

Tvangsfjernelsen har været hård for parret, der tænker tilbage på den dag, hvor de måtte overlade deres fire dage gamle datter til plejefamilien:

- Det var svært at høre hende græde - og så lige på det tidspunkt. Vi nærmest løb ud af døren og lagde os i en grøft og græd sammen, husker Bent.

Under tvangsfjernelsen var det hårdt for især Natascha Linea at være på besøg hos plejefamilien.

Natascha Nikitas søn Remi havnede også i en pleje familie og den unge mor har nu næsten opgivet at få ham hjem igen. Læs hvorfor på udeoghjemme.dk

- Jeg kunne godt holde tårerne tilbage, når jeg stod med hende. For hendes skyld ville jeg ikke græde, men når jeg kom hjem, så græd jeg, har den unge mor fortalt til Ude og Hjemme.

Nu har Natacha Linea og Bent endelig fået Lia hjem i deres lejlighed i Odense, og selvom den lille pige har grædt lidt i løbet af weekenden, er parret overrasket over, hvor godt det er gået.

- Det er gået meget bedre, end jeg turde håbe på, siger den unge mor til Ude og Hjemme.


Sponsoreret indhold