De unge mødre 11. oktober 2011

De unge mødre: Bitter strid

Ekskæresterne Peter og Christina kræver begge den fulde forældremyndighed over sønnen Lucas
Det unge par, Christina Brodersen og Peter Kragh, fra De unge mødre kan ikke længere finde ud af at dele forældremyndigheden
Det unge par, Christina Brodersen og Peter Kragh, fra De unge mødre kan ikke længere finde ud af at dele forældremyndigheden
Foto: All Over

Det er 3 år siden, Peter og Christina fra De unge mødre valgte at gå hvert til sit. De første 2 år gik det fint med at dele både sønnen, Lucas, og forældremyndigheden i mellem dem.

Men i januar besluttede Peter Kragh at søge den fulde forældremyndighed over sin 6-årige søn.

- Jeg mener ikke, at Christina er ansvarsfuld nok. Hun har ikke taget det store ansvar, det e,r at dele en forældremyndighed alvorligt, siger Peter til seoghør.dk, og forklarer, hvad stridigheden blandt andet går ud på:

Læs også: De unge mødre: Kæmpe krise

- Samarbejdet kører ikke som det skal. Vi kan ikke blive enige om tingene i al almindelighed - f.eks., hvem der skal købe sko til ham, og hvor han skal gå i skole. Christina har taget nogle beslutninger omkring hans skolegang, uden jeg vidste det, siger den unge far.

I øjeblikke foregår alt kommunikation mellem ekskæresterne via e-mail, mens de venter på, at Retten i Glostrup skal tage stilling til, hvem, der skal have forældremyndigheden.

- Der er krig i øjeblikket, siger Peter, som har tænkt over, at han kan risikere at tabe sagen.

Læs også: De unge mødre: Vi venter os

- Hvis jeg mister forældremyndigheden, må jeg tage den derfra. Jeg gør kun det her fordi, det er det bedste for Lucas.

Peter Kragh har krævet den fulde forældremyndighed, men han har dog ikke tænkt sig, at forhindre Christina i at se sin søn, hvis han vinder sagen. Lige nu skiftes de til at have Lucas en uge ad gangen.

Christina Brodersen ønsker ikke at kommentere sagen, før den er overstået.Sponsoreret indhold