De unge mødre 5. september 2011

De unge mødre: Kæmpe krise

Katharina og Peter, som venter deres første barn sammen, er ved at gå fra hinanden
Katherina og Peter sammen med hendes søn Mikkel, da parret fandt sammen i 2009
Katherina og Peter sammen med hendes søn Mikkel, da parret fandt sammen i 2009
Foto: All Over

For få uger siden delte parret fra De unge mødre deres lykkelige omstændigheder med SE og HØR, men få dage efter, de afslørede de glade nyheder brast kærlighedsboblen fuldstændig for 25-årige Katherina Pedersen og 27-årige Peter Kragh.

I kølvandet på et skænderi endte de med at slå op. Nu prøver de at finde ud af, om de kan redde stumperne af deres forhold, eller om bruddet skal være endeligt.

Læs også: De unge mødre: Kødfest

- Det var bare en masse små ting, som hobbede sig op. Ting, som vi i virkelighed ikke selv har nogen indflydelse på. Og så kulminerede det hele i et kæmpe skænderi. Der blev råbt og skreget og sagt en masse grimme ting. Og i irritation over det hele, gik jeg ind og slog op på facebook. Det var nok en overilet handling, siger Peter, som håber, at forholdet kan reddes - specielt set i lyset af, at Katharina er gravid.

- Det er en af de ting, der skal afklares, men hvis det ikke skal være os, skal vi heller ikke have et barn sammen, fastslår den unge far.

Læs også: De unge mødre: Kan miste datter

Parret har nu haft tid til at tænke over tingene ovenpå krisen, som opstod for et par uger siden. Peter og Katherina er derfor blevet enige om, at de vil give forholdet en chance mere.

- Det seneste nye er, at vi har været til nakkefoldscanning, og vi har besluttet at prøve at få det til at fungere, fortæller Peter Kragh til seoghør.dk.
Sponsoreret indhold