Camilla Framnes viser maven frem: Så godt er det blevet

(Foto: Kanal 4)

I tirsdagens afsnit af ”De unge mødre” er Camilla Framnes lænket til sofaen. Den unge mor har nemlig lige gennemgået en større operation, hvor hun har fået fjernet sit løse maveskind – og nu skal hun slappe af og vente på, at sårene heler.

Operationen har været den sidste del af hendes fantastiske transformation efter tre fødsler og et kæmpe vægttab på 75 kilo.

Og Camilla Framnes er pave-stolt af resultatet, som hun viser frem i tirsdagens afsnit. Her hiver hun op i blusen og fjernet korsesset, så seerne kan få et glimt af maven, der nu er blevet ganske flad.

- Man kan godt fornemme, at jeg har fået en flad mave. Jeg er så tilfreds, det er mere end jeg nogensinde havde turdet håbe på, siger Camilla Framnes i et klip fra tirsdagens program, som du kan se herunder.

 

 

 

 

 

 

 

- Jeg er så glad for, at jeg har gjort det her for mig selv, for det her kommer til at tage en kæmpe hæmsko for mig, og det gør mig virkelig glad, siger hun videre.

Det er dog ikke det allerletteste for den aktive mor at være lænket til sofaen.

- Jeg er ret positiv over de smerter, jeg har, men det er ikke nogen hemmelighed, at det gør skidenas. Lige nu kan det hele godt virke håbløst og langsomt. Hårdt at ligge her og vente på, at det heler, og alt bliver godt, siger Camilla Framnes.

Du kan se klippet fra tirsdagens afsnit af ”De unge mødre” herunder:

 

På sin blog fortalte en lykkelig og lettet Camilla Framnes således om sin operation tilbage i september.
 
 
 
- Hold nu fast 750 gram hud blev fjernet. Det var mere, end de først havde troet, det er simpelthen vildt, fortalte den unge mor på sin blog og tilføjede:
- Alt gik fuldstændig perfekt og vågnede op og var bare ovenud glad og lykkelig. Kirurgen Jesper Trillingsgaard kom ind lige efter maveskinsoperationen og kunne fortælle, alt var gået så godt.

Camilla Framnes blev opereret på et privathospital i København, og hun tilbragte de første par dage i København efter operationen. Herefter vendte hun snuden hjem mod Aalborg og familien, der tæller manden Kevin og deres fælles søn Victor.

Derudover har Camilla Framnes sønnerne Sebastian og Oliver fra et tidligere forhold, mens Kevin har datteren Amalie fra et tidligere forhold.

Camilla Framnes ønskede blandt andet maveskindsoperationen, fordi der kom ildelugtende væske fra hendes navle.

- Det påvirker mig rigtigt, rigtigt meget, fx burde sådan noget som samleje ikke være et problem, når man er gift og har den samme mand og sådan nogle ting, men jeg er nødt til at skulle sørge for, at jeg ikke lugter fra navlen. Altså jeg skal nærmest planlægge, hvornår vi skal have sex, fordi jeg skal være sikker på, at jeg er ren i navlen, fortalte hun tidligere på året.

Nu er operationen så vel operationen, og den unge mor er ovenud lykkelig:

- Jeg har fået den fineste velfungerende genefri navle og den fineste flade mave, jeg er så lykkelig, skrev Camilla Framnes på sin blog tilbage i september og tilføjede:

- Jeg er simpelthen så glad for resultatet og glæder mig som en gal til hævelsen er aftaget og jeg for alvor kan nyde det flotte resultat.

Det er ikke første gang, at Camilla Framnes skal under kniven. Sidste år fik hun lavet sine bryster på Privathospitalet Nygart – samme sted som hun også fik foretaget maveskindsoperationen tilbage i september.

- Jeg ligger i min seng og slapper af efter operationen! Jeg har fået et stort løft og fået 450ml i. Jeg kan ikke lade være med at kigge ned på mine bryster er overlykkelig. Nu glæder jeg mig til smerterne er forsvundet, så jeg rigtig kan få set dem, jublede Camilla Framnes i marts 2016.

I januar 2017 fik den smukke mor til tre også gjort noget ved sine arme. Hun gav dem en såkaldt fedtfrysning:

- En af mine store drømme om at tabe mig var blandt andet at kunne gå i t shirts, kortærmede trøjer uden at skulle være ked af at vise mine arme. Trods træning og vægttab er mine overarme ikke sådan helt let at slippe af med, der er stadigvæk løs hud. Jeg synes heller ikke helt jeg er klar til, at ligge mig under kniven og få store lange ar på mine arme, skrev Camilla Framnes dengang på sin blog.

Du kan se de nye billeder af Camilla Framnes på hendes blog lige her.

Og herunder kan du se flere billeder af den unge mor:

Camilla Framnes

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close