Camilla Framnes udgiver kogebog

Camilla Framnes er snart aktuel med sin anden bogudgivelse.

Camilla Framnes er snart aktuel med sin anden bogudgivelse.

(Foto: All Over Press)

Camilla Framnes har tabt imponerende 77 kg, og nu deler hun ud af sine guldkorn. 

Under titlen "Framnes' Gale Køkken", der udkommer 1. juni, vil "De unge mødre"-veteranen fortælle om sin kamp mod kiloene og dele sine bedste opskrifter. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

sin blog beskriver Framnes sin nye bog som "selvbiografi og kogebog". 

- Jeg fortæller hudløst ærligt om kampen mod kiloene, mine erfaringer, og hvordan jeg får det hele til at køre herhjemme med fire børn, fuldtidsarbejde og uddannelse. "Mit Gale Køkken" er simpelthen bygget på mine erfaringer og mine idéer til, hvad aftensmad, morgenmad, snacks m.m. kunne være, fortæller Camilla Framnes på sin blog

Artiklen fortsætter under billedet. 

Sikke en rejse, DET her motiverer mig på ALLE fronter - for godt 9 år siden startede min rejse mod “et lettere jeg”. Blod, sved og tårer har Kampen kostet Jeg er blevet en gladere pige, gladere mor og kone - JEG er endelig der hvor jeg har det 100% tror på jeg KAN jeg er blevet den aktive mor SOM jeg kun TURDE drømme om Jeg er stolt, jeg er STOLT af jeg endelig fik modet, troen på jeg kan hjælpe andre til et sundere og slankere liv gennem mit Deluxe hold som jeg kører i samarbejde med @fitalldk Jeg har de sejeste Qvinder der har taget kampen op mod kiloene - og jeg er hammer stolt af jer Deluxepiger Jeg er fuld af varme, glæde og lykke indeni Smider en masse glæde afsted til jer Af hjertet tak fordi i følger med, det motiverer mig Hvis jeg kan, kan DU også #minrejse #minus77kg #vægttab #fitall #ambassadør #deluxe2018 #vægttabshold #kampenmodkiloene #etletterejeg #hvisjegkankanduogså #iseje #takfordiifølgermed

Et opslag delt af C A M I L L A F R A M N E S (@cframnes) den

- Jeg har tabt mig 77 kilo ved at spise min mad, og derfor glæder jeg mig over, at jeg nu ENDELIG kan dele alle mine opskrifter med jer, fortsætter Camilla Framnes, der også afslører, at hun kommer landet rundt med et foredrag i forbindelse med, at hendes bog udkommer.  

I 2011 udgav Framnes selvbiografien "Hvis jeg kan, kan du også". 

Udover forfatter kan Camilla Framnes også skrive vært på CV'et.

Hun står nemlig i front på programmet "Mødregruppen", der er et slags spin-off show, som vises på Dplay. 

Programmet fungerer som en slags brevkasse, hvor seere i bedste "Mads & Monopolet"-stil kan skrive ind med problemer og dilemmaer, som et panel af unge mødre så deler deres meninger og erfaringer omkring. 

- Det har navnet "Mødregruppen, og det er også sådan, det skal forstås, for det kunne lige så godt have været hjemme i vores stue, her kan vi så bare dele ud af måske nogle råd og erfaringer, som vi kender til, som der måske kan være nogen ude på den anden side af skærmen, som også kan bruge, fortæller Camilla Framnes, da SE og HØR møder hende under optagelserne til "Mødregruppen".

Camilla Framnes fortæller, at panelet i "Mødregruppen" kommer ind på emner som børneopdragelse, parforhold og venskab, og alle kan nikke genkendende til de emner, der tager op - uanset alder, og uanset om man har børn eller ej. 

Se Camilla Framnes fortælle om "Mødregruppen" i videoen: 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close