De unge mødre17. oktober 2017

Amanda Sisse vender tilbage til "De unge mødre" - med nyt navn og nyt liv

Efter en pause vender Amanda Sisse og sønnen William nu tilbage til skærmen og "De unge mødre"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kh_dum_amandasisse_006.jpg
 Foto: Kanal 4

Hvis du har savnet "De unge mødre"s Amanda Sisse på skærmen, så er der godt nyt. SE og HØR kan nemlig afsløre, at Amanda Sisse og sønnen William vender tilbage til det populære program på Kanal 4.

Dog er det ikke helt den samme Amanda Sisse, vi får se. Hun har nemlig fået nyt navn, nyt job og i det hele taget et nyt liv, og derfor er tiden nu moden til at vende tilbage på skærmen.

- Der er meget mere at vise. Det gik lidt i stampe sidst. Nu er William startet i skole, og jeg har fået nyt job. Jeg har brugt meget tid på selvudvikling. Jeg har brugt tid på MIG. Jeg er meget mere sikker i mig selv, så det er et helt andet billede, der bliver vist nu, fortæller Amanda Sisse til SE og HØR.

Amanda Sisse hedder dog ikke længere Amanda Sisse. I foråret sidste år skiftede hun navn til Amandha Gabriella Glæsner Gregersen.

- Jamen, det er jo en del af den her selvudviklingsfase. Jeg var træt af det der Sisse, der bare hang mig ud af halsen. Og nu jeg alligevel skulle skifte navn, kunne jeg ligeså godt tage forbi en numerolog og se, om vedkommende havde noget fornuftigt at sige. Men jeg tog beslutningen om at skifte navn inden, slår Amandha fast over for SE og HØR.

Og navneskiftet har sat gang i en positiv udvikling i Amandhas tilværelse.

- Der er sket sindssygt meget, men om det skyldes navnet, ved jeg ikke. I starten havde jeg det rigtig skidt og blev syg med stress. Men det er helt naturligt. Kroppen skal åbenbart rense det gamle navn ud af systemet. Jeg skiftede navn i marts og først efter sommerferien kunne jeg mærke, det blev bedre. Det har været en rutsjebanetur, fortæller Amandha.

Amandha nøjes ikke med et nyt navn, hun har også fået nyt job. Hvad hun laver, vil hun dog gerne holde for sig selv.

- Jeg kan ikke sige så meget, men det er inden for mit fag og min uddannelse, noget med økonomi, og jeg er rigtig, rigtig glad for det, siger den glædesstrålende mor.

Sønnen William er også i rivende udvikling, kan Amandha fortælle.

- William er begyndt i skole. Nu er han den lille igen. Det er et kæmpe skift, og det har både været hårdt og godt. Fagligt er han helt vildt intelligent. Det har vi også fået bekræftet fra andre, at han er begavet. Han keder sig allerede i skolen, desværre, siger Amandha.

Det hele kører altså bare på skinner, men på kærlighedsfronten er det lidt sløvt.

- Der sker ikke en skid. Det er helt dødt. Det er nok for meget arbejde og selvudvikling. Det kommer, når det kommer, siger en forhåbningsfuld Amandha.

I foråret 2016 annoncerede Amandha, at hun stoppede i det populære reportageprogram.

- Efter næsten 6 år i programmet og ca. 11 sæsoner så har William og jeg, valgt at takke af for denne gang :) Det har virkelig været 6 sjove år med Sandtv, og det er bestemt ikke fordi at jeg er utilfreds med noget, men det er bare tid for os at stoppe nu, skrev Amanda Sisse dengang på sin blog.

Se Amandhas comeback på Dplay lige nu og på Kanal 4 tirsdag i næste uge.

Se flere billeder af Amandha og sønnen William i galleriet.

Amandha og sønnen William fra "De unge mødre"

Sponsoreret indhold