Reality10. maj 2017

"De Unge Mødre"-stjerne skal være dyrepasser

Den unge mor Natascha Linea skal til august starte på uddannelsen som dyrepasserassistent
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/de_unge_moedre_-natasha_linea.jpg
 (Foto: SBS Discovery)
Efter en sygemelding med stress er Natascha Linea tilbage på skolebænken for at gøre sin 10. klasse færdig. Og selv om den unge mor i længere tid har været i tvivl om, hvilken vej hendes videreuddannelse skal gå, er hun nu blevet optaget på drømmeuddannelsen.
Til august skal Natascha Linea således starte på uddannelsen som dyrepasserassistent i Roskilde. - Det superfedt at være optaget på dyrepasseruddannelsen. Jeg er så motiveret til at komme ind, og jeg glæder mig helt vildt meget til start d 7 august, fortæller Natascha Linea Kaup til SE og HØR. Den unge mor har før skiftet skole og startet på nye uddannelser, men denne gang er hun særlig motiveret.
Ifølge den unge mor, vil der også komme til at være en fin balance mellem studielivet og livet som mor. - Familielivet kommer til at køre uden problemer. Jeg er ved at få de sidste brikker på plads inden uddannelsesstart, fortæller Natascha Linea, der er igang med at undersøge muligheder inden for børnepasning af børnene Lia og Novah. Den 22-årige realitystjerne har også en klar drøm om, hvilke dyr hun drømmer om at få lov til at passe.
- Drømmen ville klart være eksotiske dyr i en zoo. Men det er rimelig urealistisk, siger Nastasha Linea, der gennem uddannelsen vil beskæftige sig med husdyr. Desværre er der rift om praktikpladserne på uddannelsen. Derfor skriver den unge mor på sin blog, at hun også har en plan B og C, hvis det ikke lykkes.
Hendes plan B er beslagsmedsuddannelsen, og plan C er Landbrugsuddannelsen med speciale i husdyr.
Men Natascha Linea er optimistisk og håber på, at hun kan finde en praktikplads på dyrepasseruddannelsen.

Sponsoreret indhold