Reality19. maj 2021

"Date mig nøgen"-deltager afslører: Stor penis sendte hende på hospitalet

I den britiske udgave af "Date mig nøgen" lagde en kvindelig deltager ikke skjul på, hvad hun var på udkig efter i en potentiel date
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/0_naked5412-b776.jpg
 Foto: Channel 4

Tv-programmet "Date mig nøgen" er altid garant for god underholdning, og det sammer gælder i Storbritannien, hvor konceptet hedder "Naked Attraction".

Her vælger en single sin date ud fra, hvad han eller hun kan se af de potentielle bejleres nøgne kroppe, og tilbage i 2016 lagde britiske Tracy Kiss ikke skjul på, hvad hun var på jagt efter hos en mand.

Hendes kriterie var en veludstyret fyr, og hun endte da også med at vælge Mark, hvor de andre deltagere efterfølgende erkendte, at de ikke "kunne konkurrere med ham".

Fem år senere, i en specialudgave af programmet, hvor tidligere deltagere kommer ind for at fortælle, hvordan det er gået siden deres deltagelse i det kontroversielle datingprogram, fortæller Tracy Kiss så, hvordan det gik med hende og Mark.

Hun fortæller, at de to endte med at date i et år, men at hans store "pakke" ikke var lutter sjov.

- Han sendte mig på hospitalet nogle gange, men jer er okay, fortæller hun i programmet.

Selvom Tracy og Mark ikke danner par i dag, så har hun kun gode ting at sige om ham:

- Vi grinte sammen hver dag og talte i telefon sammen i flere timer, og vi tilbragte mange dage, hvor vi kun var i sengen, genkalder hun.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/0_naked400-a9d6.jpg
 Foto: Channel 4

Tracy og Mark endte med at date i et år, efter de mødte hinanden i "Date mig nøgen". Foto: Channel 4

Det er bestemt ikke første gang, 32-årige Tracy Kiss trækker overskrifter: Sidste år vakte hun opsigte med sin sæd-smoothie, der angiveligt kunne holde coronavirus for døren.

Det kan du læse mere om herunder:

Sponsoreret indhold