Reality 23. september 2021

Daniel og Samantha afslører honeymoon-sex: – Det kom ret naturligt

Selvom ”Gift ved første blik”-parret har haft svært ved at kaste sig ud i kys og flettede fingre, så gik der ikke mange dage, før de havde sex med hinanden for første gang
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er lidt meningen, at vi skal være ”det stille par” i år.

Sådan forklarer 29-årige Samantha Charmaine Bengtsen DR’s klipning, der langt hen ad vejen tegner et billede af udpræget tavshed mellem hende og matchet Daniel Kreutzfeldt. Men selvom det ser ud til, at der ikke udveksles mange ord over croissanterne på parrets bryllupsrejse til Bornholm, var der alligevel godt gang i ægtesengen allerede et par dage inde i tv-eksperimentet.

Det afslører Samantha og Daniel i det nyeste afsnit af ”Gift ved første blik”. Og nu uddyber de begge overfor SE og HØR.

- Det skete egentligt sådan ret naturligt. Man prøver at lære hinanden bedre at kende, og det er jo også en måde at gøre det på. En måde at give noget af sig selv på, lyder det fra Samantha.

Daniel på 28 husker, at parrets første hyrdetime lå lige midt på turen til klippeøen.

- Vi havde kendt hinanden i et par dage. Jeg tror det kom efter en hyggelig aften, hvor vi havde været ude og spise. Og det var ikke fordi, vi havde drukket os stive, men stemningen var god, og vi havde fået lidt at drikke.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Snowman Productions

- Nogle dage kunne vi godt give hinanden et kys, når dagen var omme. Også selvom bølgerne var gået højt, mens der var andre dage, hvor vi gik småirriterede i seng, fortæller 29-årige Samantha, der blev gift med den fåmælte landmand i programmet. 
(Foto: Snowman Productions)

Mere holden i hånd

Seerne har gennem denne sæson af ”Gift ved første blik” fået indtryk af, at dette års yngste deltagere ikke er helt enige om, hvor mange kærtegn der skal deles ud mellem ægtefolk.  

- Ofte var det mig, der tog initiativ til det, og jeg efterlyste meget, at han var lidt mere sig selv. Jeg ville gerne holde i hånd, og det gjorde vi også. Det er ikke fordi, vi ikke holder i hånd, men det er bare ikke helt de klip, man ser flest af, røber Samantha.

- Det er lidt min opfattelse, at man ikke er nødt til at holde i hånd hele tiden, for at vise, at man gerne vil hinanden. Men når jeg ser programmerne her efterfølgende, kan jeg jo også godt forstå på hende, at hun gerne vil være lidt mere fysisk, lyder det fra Daniel, som dog tilføjer, at han synes, de blev bedre til det undervejs – ikke mindst fordi netop dette emne blev drøftet hos en af eksperterne i en omgang parterapi.  

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Snowman Productions

Daniel tog ikke en lang forholdshistorik med sig ind i deltagelsen i DR-eksperimentet: - Det er ikke fordi jeg så ikke har været sammen med nogen, men jeg har ikke haft nogen, jeg har kaldt min kæreste, fortæller han (Foto: Snowman Productions)

Rasende og trist

Med afsløringen af parrets første knald kom også deres første skænderi.

Omdrejningspunktet var såmænd en opvasketabs. For gør det egentlig nogen som helst forskel på effekten, om man putter tabletten ned i den dertil indrettede skuffe i opvaskemaskinen eller blot kaste den ind til de beskidte tallerkner og glas?

Den studerende landmand Daniel mener klart nej. Det bliver jo nok rent alligevel.

- Det handlede om en dum, dum opvaskemaskine. Samantha mener, at den der tabs skal i den der bakke, før det bliver ordentligt rent. Og det synes jeg jo ikke er vigtigt.

- Men jeg føler ikke det er lige meget, lyder det som modsvar fra Samantha, der fortsætter:

- For jeg ved, hvordan en opvaskemaskine fungerer. Det var heller ikke blevet helt rent et par gange forinden.

Stemningen lider et knæk på grund af opvaskediskussionen, og selv dagen efter kan Samantha mærke, at luften virker kold mellem dem.

- Det var mærkeligt. Og jeg brød mig ikke om at være under samme tag som én, jeg slet ikke talte med. Vi får flere gange lagt låg på, og så bliver situationen fra aftenen før ligesom taget op igen. Jeg trækker mig til sidst, og det er simpelthen fordi jeg bliver vred, siger Samantha, der i programmet går på badeværelset for at få et øjeblik for sig selv.

- Hans korte svar hidser jeg mig faktisk lidt op over, og jeg blev både rasende og trist.

Når Daniel husker tilbage på dagen, føler han, at de senere fik reddet trådene ud. De slog en streg over det og kom videre. Han har endda overskud til at gøre grin med sin lidt utraditionelle måde at bruge en opvaskemaskine på.

- Jeg tror bare, vi gjorde det på hver vores måde derefter, storgriner Daniel.

- Måske var det lidt mig, der stod for det. Men du skal ikke citere mig for, at det var mig, der hang på opvasken. 

Sponsoreret indhold