Reality15. september 2021

Daniel "Lone Wolf" raser mod Casper "Balo: - Han har det hele i munden!

Det blev et 'nej tak' fra Casper "Balo" til en kamp i Stjerneboksning mod Daniel "Lone Wolf" Rosendal. Det overrasker ikke den ensomme ulv, som mener, at hans tidligere "Paradise" bror lider af storhedsvanvid og har det hele i munden.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Daniel "Lone Wolf" Rosendal har fået afslag fra sin tidligere "Paradise"-bror Casper "Balo". Han vil ikke mødes i ringen til Stjerneboksning.

De to har gang i en alvorlig beef, og der bliver slynget provokationer og tilsvininger frem og tilbage.

Læs hele interviewet med Casper her:

Det bliver altså ikke til et arrangeret slagsmål mellem de to kamphaner, og det kommer ikke bag på Daniel, som ikke har ét eneste godt ord at sige om Casper.

- Nu kender jeg ham ret godt efterhånden, og jeg ville mildest talt blive overrasket over, hvis han turde. Han er en person, som har det HELE i munden, ned til mindste detalje, siger Daniel i et interview med SE og HØR.

Casper er for nyligt tjekket ind i "Ex on the Beach", og i den forbindelse valgte han i spørgerunde på Instagram at genoptage uvenskabet med sin forhenværende tv-bror. Det overrasker heller ikke Daniel.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/casploner.png
 Foto: Krestine Havemann/Discovery & Dan Mariegaard

Der er ondt blod mellem Casper og Daniel nu (Foto: Krestine Havemann/Discovery & Dan Mariegaard)

- Det er også ret ironisk, at han lige vælger at køre en beef op mellem mig og ham, når han er aktuel igen på skærmen. Jo mere omtale, jo flere følgere. Det er det eneste, han er ude efter, og jeg brækker mig, udbryder "Lone Wolf".

Han bakker ud!

Det var egentlig meningen, at Casper skulle have været med til Stjerneboksning, men det blev ikke til noget. Han fortæller til SE og HØR, at han ikke vil løse sine konflikter med vold.

- “Typisk Daniel at det altid skal løses med vold” - nu er det sådan, at boksning er en taktisk sport og handler om så meget mere end bare at slå. Det er noget, han ville have vidst, hvis ikke det var fordi, han valgte at bakke ud fra sin kamp i sin tid mod Türker, inden Ahmarni kom på banen og tog Balo’s plads. Det er det, jeg siger, når det kommer til stykket, bakker han ud.

På de sociale medier har der de sidste dage været fuld blus på dramakedlen, selv om Casper ganske modent har blokeret Daniel. Lige det gør dog ikke den ensomme ulv det store.

- Sidst men ikke mindst. Når en person ingen respekt har overfor en/andre ja, så gøre man sådan han har den en anden gang, slutter Daniel af.

Sponsoreret indhold