Reality15. september 2021

Casper "Balo" udfordret af Daniel "Lone Wolf": - Det ville være synd for ham

Dramaet mellem de tidligere "brødre" Casper "Balo" og Daniel "Lone Wolf" Rosendal fortsætter. Den nyudklækkede "Ex on the Beach"-deltager er blevet kaldt ud af sin tidligere ven til et slagsmål i "Stjerneboksning". Det vil Casper dog ikke, da det med hans ord ville være synd for Daniel.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bølgerne er gået højt mellem Casper "Balo" og Daniel "Lone Wolf" Rosendal på de sociale medier de seneste dage.

I en spørgerunde på sin Instagram-profil delte Casper adskillige stikpiller ud til sin forhenværende "Paradise"-bror.

Det fik naturligvis Daniel til at reagere, og man kan vist roligt sige, at de to ikke længere er på håndtryk og bjørnekrammere, som de var i TV3-programmet.

Læs hele den historie her:

Online-skænderiet fortsætter med at rulle. På Instagram kaldte Daniel, som for nyligt vandt sin første amatørboksekamp, Casper ud til en slåskamp til næste udgave af Stjerneboksning. Det er "Ex on the Beach"-deltageren dog ikke frisk på.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/balowolf.png
 Foto: Søren Lamberth

Daniel og Casper var brødre på "Paradise" - nu er de dødsfjender (Foto: Søren Lamberth)

- Vold løser ikke problemer. At Daniel løser sit liv med boksning, det må han om. Jeg sagde fra til kampen mod, Türker fordi boksning bare ikke siger mig en skid - ellers havde jeg da takket ja til Mathias Hjorts udfordring. Han stillede sig da i kø for et par uger siden, siger Casper til SE og HØR og fortsætter:

- Hvis jeg skulle vælge mellem de to (Daneil og Mathias red.), så ville det være Mathias, da han er betydelig mere værd at bruge tid på.

Reality-fyren holder bestemt ikke igen med provokationerne mod sin tidligere ven.

- Det ville også være synd for Daniel. Overvej hvis han tabte, hvad ville han så gøre med sit liv?, griner "Balo".

Men handler det egentlig ikke bare om, Casper ikke tør gå ind i en boksering mod Daniel, som har vist sig at være en god bokser? Nej, slår han fast.

- Og om det handler om jeg ikke tør? Folk må sige hvad de vil, men boksning er ikke min ting, og der skal ikke opfodres til vold, fordi man har beef, slutter han af.

Sponsoreret indhold