Reality26. september 2015

Conrad hos hundevisker: Han sagde, han elskede mig

I de måneder, hvor Conrad var meget syg, forsøgte Camilla fra "Singleliv" at få kontakt til sin elskede hund via en hundehvisker. Se videoen nederst i artiklen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/camilla_conrad_wenstrup.jpg
 Kaspar Wenstrup

Camilla ofrede alt for Conrad. Og derfor havde hun også et stort behov for at finde ud af, hvordan Conrad havde det, da han de sidste fem måneder af sit liv blev mere og mere syg. Derfor opsøgte reality-pigen tre gange en hundehvisker, som kunne kommunikere med Conrad.

- Conrad sagde så meget godt, han var så klog, fortæller Camilla, da SE og HØR besøger hende fire uger efter hun måtte tage den svære beslutning og lade Conrad aflive.

- Han sagde også til dyrehviskeren, at hvis hans helbred dalede måtte jeg tage en stor beslutning, og han vidste jeg gjorde det med kærlighed. Det var jo desværre det, jeg gjorde efter fem måenders sygdom, fortæller en trist Camilla.

Det letter dog hendes hjerte at vide, at hendes følelser for den firbenede ven var gengældt.

- Conrad sagde til dyrehviskeren, at han elsker mig og er evigt taknemlig for alt, jeg har gjort, men at jeg skulle blive bedre til at elske mig selv. Og så sagde han, at jeg havde godt af noget massage, så derfor tog jeg til massage i sidste uge, smiler Camilla, der blandt andet har været med i "Singleliv" og "Big Brother".

I videoen herunder, kan du høre Camilla fortælle mere om, hvad hun fik ud af at besøge en hundehvisker.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold