Daniel "Lone Wolf" og Casper Balo i krig: Gigantisk skænderi

Bromancen synede udbrydelig mellem Daniel "Lone Wolf" Rosendal og Casper "Balo", som havde fælles håndtryk og slyngede kærlighedserklæringer afsted til hinaden på "Paradise Hotel".

Men det ellers så pludseligt stærke venskab i reality-hittet varede altså ikke evigt, og de to er ikke længere på talefod. Faktisk er de i dag så rygende uvenner, at det er endt med et sammenstød.

Det sker, efter Casper er kommet ind i "Ex on the Beach". På sin Instagram-profil kører han en spørgerunde, hvor han bliver spurgt ind til sin intro i knaldeprogrammet, og i sit svar stikker han godt og grundigt til sin tidligere ven Daniel.

- Så længe jeg ikke snakker om at kaste med knive og om loyalitet, så min intro helt perfekt. Dem, der ved det, ved det, og det er ikke noget, jeg skal være en del af, siger Casper i sit videosvar.

Og det bliver ikke modtaget godt af Daniel, som slår hurtigt og hårdt tilbage på sin Instagram-story:

- Så er manden aktuel igen i et nyt program efter at have skrevet til samtlige produktioner. Jeg er glad på dine vegne, men jeg er endnu mere glad for at se din modtagelse derinde. Du når mig ikke til sokkeholderne.

Artiklen fortsætter under billedet...

På "Paradise Hotel" blev de brødre - nu er Daniel og Casper dødsfjender (Foto: Søren Lamberth)

Netop modtagelsen af Casper fra de andre deltagere i "Ex on the Beach" er også noget, Daniel har bemærket.

- Citerer lige Nicolai Heller: ”Han er jo den mindste af os alle sammen”. Smut tilbage i fitness med de mandepatter der, skriver den ensomme ulv.

Og hvis du stadig er i tvivl, om Daniel og Casper er på julekort med hinanden, så er der heldigvis også håb for dig. "Balo" bliver nemlig af en følger spurgt, om han og "Lone Wolf" stadig er venner.

- Nej, det er ved at være noget tid siden. Jeg tror heller ikke, han har tid til det. Han er vel ude og kaste med nogle knive eller gå en tur med bæltet. Men svaret er nej, ellers tak, siger Casper og hentyder til, at Daniel for nyligt vandt sin kamp i Stjerneboksning.

Selv om amatørbokseren ikke kan selv kan se Caspers stikpiller til ham, fordi der er røget en blokering afsted, så får han dem tilsendt af sine følgere. Og det har altså fået Daniel til tasterne.

- Jeg kan ikke engang tagge manden, da han har blokeret mig for længst, også vælger han uformelt at snakke lort bag en skærm, så til grin. Mest egoistiske person jeg kender, slutter Daniel af.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close