Reality 17. juni 2019

Caitlyn Jenner hylder Kardashian-fædrene - men udelader Tristan Thompson

Caitlyn Jenner hylder fædrene i sit liv i anledning af fars dag, men hun udelader Tristan Thompson
Foto: MEGA

Det ser ud som om, at Caitlyn Jenner for alvor har gjort det klart, hvordan hun har det - og hvad hun føler - omkring Khloé Kardashians ekskæreste Tristan Thompson.

69-årige Jenner delte nemlig et hjertevarmt fars dag-post på sin Instagram-profil, hvor hun hyldede alle fædrene i sit liv. 

Her har hun delt et billede af sin far, William, men delte også billeder af sine sønner, 40-årige Burt, 38-årige Brandon, 35-årige Brody og også 32-årige Rob Kardashian. 

Caitlyn stoppede dog ikke sin hyldest her, for hun delte også et billede af Kim Kardashians Wests man, Kanye West, Kourtneys ex, Scott Disick og Kylie Jenners kæreste Travis Scott. 

"Til alle fædrene i mit liv- glædelig fars dag! Jeg starter med min far, en 2. Verdenskrig-veteran. Far, Burt, Brandon, Kanye, Rob, Scott og Travis - glædelig fars dag", skrev Caitlyn til slideshowet af billeder af de stolte fædre.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og det betyder jo så, at der var én far, som ellers også er i forbindelse med Kardashian/Jenner-søskendeflokken, som IKKE var med på Jenners hyldest-liste:

28-årige Tristan Thompson, der med Khloé Kardashian har datteren True på lidt over et år, må se sig total overset af Caitlyn Jenner. 

Foto: MEGA

Tristan og Khloé mens de stadig var sammen (foto: MEGA) 

Det er der måske en god grund til. Tristan har været Khloé utro gentagende gange - og sidste gang med Jordyn Woods i februar. 

Jordyn var tilfældigvis Khloés lillesøster Kylie Jenners bedste veninde, og da det kom frem, tog Khloé konsekvensen af utroskaben og kylede Tristan ud.

Og nu har Caitlyn for alvor sat en tyk streg under, hvad hun tænker om Tristan Thompson, som altså IKKE ønskes en glædelig fars dag af den tidligere Olympiske guldmedalje-vinder.

Sponsoreret indhold