Kendte17. juni 2019

Adele drak sig fuld med Spice Girls

Adele har siden hun var lille været inkarneret Spice Girl-fan, og der eskalerede i weekenden, hvor hun igen fik lov at opleve Spice Girls på scenen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-06-17_kl._06.50.10.png
 Foto: MEGA

Spice Girls strålede, da de lørdag aften trådte ud på scenen på Wembley Stadium i London til deres sidste reunion-show.

En anden, der strålede - og som mere eller mindre havde "the time of her life" - var superfanen og superstjernen Adele, der havde en kæmpe fest til showet.

Efterfølgende har Adele på sin Instagram-profil afsløret, at hun rent faktisk også fortsatte festen efterfølgende. Med ingen ringere end selveste Spice Girls.

"Jeg fik endelig mødt Ginger, jeg drak mig fuld med pigerne og lige nu kan jeg ikke helt forstå, hvor langt jeg er nået. Tak for den vanvittighed, jeg får lov til at leve, jeg var aldrig kommet hertil uden jer fem britiske legener. Jeg elsker jer", skriver Adele.

Derudover sætter Adele ord på, hvordan hun oplevede aftenen, hvor hun atter fik lov at se sine store idoler optræde.

"Oiii. Sidst jeg så Spice Girls på Wembley var for 21 år siden. I aften var jeg sammen med mine tætteste, og jeg græd, grinede, skreg, dansede, huskede tilbage og blev igen forelsket i mit 10-årige jeg. Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker dem, og hvordan de har inspireret mig til at leve og aldrig se mig tilbage"

Adele er dog ikke den eneste, som har været stolt af at møde Spice Girls, for de har nemlig også været stolte af at møde hende.

Spice Girls har nemlig også lagt et billede op, hvor de poserer med Adele i midten.

"Tak, fordi du kom og fejrede det med os i går Adele. Vi elsker dig", skriver de til billedet af de fem stjerner sammen.

Adele har tidligere delt et billede af sig selv som en lille pige. Her sidder hun omgivet af plakater af Spice Girls.

Dengang havde hun nok ikke regnet med, at hun en dag selv ville være på idolplakaterne verden over.

Sponsoreret indhold