Reality16. oktober 2023

Bryllupsrejse i paradis: Her nyder Jaffer og Bolette hvedebrødsdagene

Høje på kærlighed efter deres romantiske bryllup, nyder "Bachelor"-parret Jaffer og Bolette deres honeymoon i sydasiatisk ø-paradis
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Hun meldte sig til Bachelor for at date Casper, men endte op med Jaffer. Mød Bolette fra Bachelor, og hør om hendes erfaringer fra programmet, hvor hun endte op med en anden, end hun regnede med og blev gode veninder med sine konkurrenter i programmet. Vært: Simone Baadsgaard Fotograf: Kaspar Wenstrup Video og Stills: Lotta Lemche, TV 2
 Video: Kaspar Wenstrup

Forrige lørdag blev Danmarks første ”Bachelor”-par Jaffer og Bolette viet ved et romantisk bryllup på Vognserup Gods ved Holbæk.

Nu nyder parret hvedebrødsdagene på Maldiverne.

Det afslører parret selv på Instagram, hvor de desuden beretter, at de har gået øen rundt og fået massage.

- Og i torsdags landede vi sørme da så i det rene paradis her på Maldiverne. Vi nyder allerede vores honeymoon og hygger os samtidig med, at se tilbage på vores store dag, jubler Bolette og fortsætter:

- I morges skålede vi i kaffen, for den første uge som mand og kone, gud hvor er det en fantastisk tid.

Det er på Kuredu Resort, hvor én overnatning koster mellem 1500 og 16.000 kroner, at det nygifte par slår sine folder.

Og der er i den grad lagt i ovnen til en uforglemmelig bryllupsrejse. Af resortets hjemmeside fremgår det således, at der rig mulighed for at dyrke romantikken i de paradisiske omgivelser.

Lige fra femretters menu på stranden i stearinlysets skær, sejlture i måneskin eller solnedgang til spabehandlinger til lands såvel som til vands.

Derudover kan man naturligvis se nærmere på livet på havets bund på snorkel- og dykkerture, udfordre hinanden i golf, tennis eller padel eller kitesurfe på det turkisblå hav.

Lynet slog ned mellem Jaffer og Bolette, mens hele Danmark kiggede med hjemme i stuerne. De var således med i den første omgang af TV 2's datingprogram ”Bachelor” på dansk tv.

Kærligheden viste sig langtidsholdbar og allerede efter et år som kærester, gik Jaffer på knæ og friede til sin Bolette.

For lidt over en uge siden blev de således mand og kone.

Sponsoreret indhold