Reality2. november 2022

Bro indrømmer: Løj om utroskab i podcast

I foråret medvirkede sangeren i den populære hjertesorgspodcast “112 for knuste hjerter”, hvor det lød, at han var en forbedret mand efter at have været sin tidligere kæreste utro. Nu viser det sig, sandheden var en anden
Bro
Hitmageren Bro indrømmer nu, at han ikke fortalte hele sandheden om sit utroskab, da han medvirkede i den populære podcast.
 Foto: Dan Mariegaard

Hitmageren Bro med det borgerlige navn Kevin Andreasen kunne i april ærligt fortælle, hvordan han havde været en af sine tidligere kærester utro.

Det gjorde han, da han medvirkede i podcasten “112 for knuste hjerter”.

Her lød det blandt andet fra ham, hvordan han på sin vis havde følt sig drevet til utroskabet, da den unavngivne kæreste ikke længere forgudede ham på samme måde som tidligere.

– Hun støttede mig og var der for mig, men jeg kunne ikke styre, at jeg blev kendt fra den ene dag til den anden. Jeg begyndte at behandle hende dårligt og på en måde føle, at jeg var mere værd end hende, fortalte han.

Hen mod slutningen af podcasten lyder det desuden fra ham, hvordan han ikke kan anbefale andre at ty til flasken, hvis hjertet knager, og at utroskab nok ikke er den bedste løsning.

Nu viser det sig dog, at det ikke var den eneste gang, han havde været en kæreste utro.

Det fortæller hans ekskæreste Jasmin Victoria, der dannede par med sangeren under optagelserne til podcasten, inden de to gik fra hinanden i starten af sommeren, efter hun tog ham i at have været hende utro.

Kevin Andreasen og Jasmin Victoria
Bro og Jasmin nåede at danne par i knap et år, inden hun gik fra ham tidligere i år.
 Foto: GREGERS OVERVAD

Det gør hun i det nyeste og sidste afsnit af det tidligere kærestepars fælles realityserie “Bro & Jasmin”.

Her lyder det fra hende, at de to ikke rigtig snakkede om, hvad han skulle sige i podcasten, og at det først var, da hun hørte afsnittet, det gik op for hende, at han ikke havde fortalt hele sandheden.

I, hvad der må have været starten af parrets forhold, skulle Kevin Andreasen nemlig have været hende utro første gang.

Noget, som hun valgte at tilgive, fortæller hun og indrømmer, at hun i dag godt kan se, at hun var “naiv”, eftersom han måneder efter gentog miseren.

Kevin selv indrømmer da også selv i afsnittet, at han løj sig gennem podcasten, da han ikke ønskede at afsløre, at han havde været mere end én kæreste utro.

Det er fortsat ikke afsløret, hvem den første kærest var, som stjernen var utro med.

Men før forholdet Jasmin tog sin start i sommeren 2021, der dannede han par med en anden tidligere “Paradise Hotel”-stjerne – den brunette Elina Dahl.

Kevin Andreasen og Elina Dahl
Kevin Andreasen og Elina Dahl nåede at danne par i halvandet år, inden de gik fra hinanden.
 Foto: Thomas Laursen

De to var kærester i omkring halvandet år, inden de gik fra hinanden i november 2019.

Sponsoreret indhold