Reality30. marts 2015

Bokse-Brian: Det frygter jeg mest i junglen

Den hårdkogte bokser har én frygt, når han skal deltage i Jeg er celebrity - få mig væk herfra
https://imgix.seoghoer.dk/media/37461dc73c5d457fbcd27aacf8b020a7.jpg
 Foto: All Over PressSom en overraskende joker bliver han i fjerde afsnit af programmet "Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra" sat ind i junglen til de andre kendisser, der konkurrerer i realityshowet. Her planter den tidligere bokser Brian Nielsen straks en solid næve i den sovende Jesper Skibbys brystkasse og lægger dermed tonen an.

Den 49-årige tidligere professionelle bokser er en hård hund, men selv hårde hunde har ting, de frygter.

- Min største skræk er at sidde fast i en elevator og ikke kunne komme ud. Hvis der er noget, jeg er bange for, så er det dét. Jeg kører slet ikke i elevator for tænk, hvis jeg nu sad fast. Jeg ville smadre alt - også mig selv, er jeg bange for, siger Brian Nielsen.

Selvom der ikke er mange elevatorer i junglen, så skal de danske celebrities møde nogle af deres største fobier, og det har indtil videre betydet lukkede telefonbokse fyldt med levende dyr og andre klaustrofobiske udfordringer.

LÆS OGSÅ: Allan Nielsen overrasker i junglen: Jeg er her for at vinde

Men hvis det skulle komme dertil, så er det en beslutsom Brian Nielsen, der takker nej til udfordringen.

- Jeg har sagt med det samme, at de ikke skal lukke mig ned i et hul. Alt muligt andet kan de gøre ved mig, siger han.

Med Brian Nielsens og Allan Nielsens ankomst til junglen er der nu tre tidligere professionelle sportsfolk i lejren, og Brian Nielsen forventer sig lidt ekstra af sine to kolleger.

LÆS OGSÅ: Jesper Skibby: Hvad er det for et program jeg er med i?

- Vi har nok lidt mere gå på mod end de andre. Men jeg tror nu heller ikke, at sådan en som Gustav giver hurtigt op, siger han.

Målet er at nå til top seks, men generelt er det en forsigtig Brian, der udpeger sin største konkurrent.

- Hvis jeg var oppe i almen viden mod Qvortrup, så ville jeg være langt bagud, men det kommer an på, hvad vi skal op i. Jeg kan tæve dem alle sammen, griner han.

LÆ SOGSÅ: Reality-værter: Det ville slå os ud i junglen

Det er første sæson af "Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra" der lige nu kører på dansk tv, og deltagerne er alt fra realitystjerner til tidligere professionelle sportsfolk og sangere.

Underholdningsprogrammet har fået stor succes i udlandet og specielt i England, hvor fjortende sæson er rullet over skærmen.

Programmet vises hver mandag aften klokken 21.00 på TV3.

Sponsoreret indhold