Reality24. marts 2015

Allan Nielsen overrasker i junglen: Jeg er her for at vinde

Den tidligere fodboldspiller kom ind fra sidelinjen i realityprogrammet ”Jeg er celebrity – Få mig væk herfra” - med gode chancer for at vinde, mener han selv
Allan Nielsen er klar til at kæmpe mod de andre i junglen
Allan Nielsen er klar til at kæmpe mod de andre i junglen
 Foto: Kaspar WenstrupTo tidligere professionelle sportsmænd sluttede sig til gruppen af danske kendisser, der tidligere på året optog underholdningsprogrammet "Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra".

Det er den tidligere fodboldspiller Allan Nielsen og tidligere sværvægtsbokser Brian Nielsen, der gør deres jungleentré, hvilket man nu kan se på skærmen i realityshowet, der bliver sendt hver mandag.

Og de andre kendisser gør klogt i at holde et skarpt øje med den tidligere professionelle fodboldspiller. For det er en fokuseret Allan Nielsen, der kommer ind i junglen.

- Når det er en konkurrence, så er der kun en ting, det drejer sig om, og det er at vinde. Og det er derfor, at jeg er med, siger Allan Nielsen, der beskriver sig selv som et konkurrencemenneske.

LÆS OGSÅ: Husker du? Tina Lund og Allan Nielsen

Og den 43-årige fodboldagent har tænkt sig at trække på sine erfaringer fra sportens verden for at komme igennem de strabadser, som værterne Jakob Kjeldbjerg og Lasse Rimmer udsætter de danske stjerner for.

- Jeg har brugt meget mentaltræning og visualisering, og det ved jeg, kan bruges her. For det, vi kommer til at stå overfor, er rent og skært mentalt, siger han.

LÆS OGSÅ: Tina og Allan på hæmningsløs luksusferie

Han forklarer, at det helt praktisk handler om at forholde sig til situationen, som den er, uden at forestille sig alverdens rædselsfulde scenarier.

- Vi er blevet smidt ind i en jungle, men der ikke noget derude, der skader os. Du kan få et lille bid, men det er ikke liv eller død. Det, der bliver skabt derude, er for at skabe indre billeder hos os, som vi skal føle ubehag overfor. Det handler om at trække sig ud af det, forstå situationen og så håndtere den ud fra det, forklarer Allan Nielsen og understreger, at det kan lyde meget nemmere, end det egentlig er.

LÆS OGSÅ: Putte efter Allan-flirten: Holder mund

Det var de mentale udfordringer ved tv-programmet og familiens opbakning, som overbeviste ham til at takke ja til at deltage.

- Min familie synes, det er spændende. Og de har opmuntret mig til det og sagt, at det lige var mig, siger han.

Allan Nielsen bor til dagligt i Dubai med sin kone, springrytteren Tina Lund, hvorfra han arbejder som fodboldagent. Sammen har parret en søn. Allan Nielsen har tre døtre fra sit tidligere forhold til designeren RikkeMai.

Se video med fodboldagenten i junglen her:Sponsoreret indhold