Blog: Nu med eget fitness firma

Thorbjørn Fessel

Honeybees! I dag er det en stor dag for mig, for jeg lancerer mit fitness univers, så alle kan få gavn af det! Weeeh, a dream comes true! Jeg følger min egen levevej og drøm, selvom mine forældre ikke bryder sig om det. Den er helt NY, og det er nu min egen virksomhed, så jeg er selvstændig nu. Jeg har arbejdet som personlig træner og kostvejleder, siden jeg blev færdig, men jeg føler, at der mangler et sted, hvor I kan gå ind og få flere inspirationer og motivation end at spørge mig og se mine billeder på sociale medier. 
Jeg håber, at I vil tage godt imod Fitness Goal’ 

På ‘FitnessGoal’ finder I mit fitness-univers, hvor jeg smider lækre opskrifter på sunde desserter, måltider og aftensmad etc. Det er HELT nyt, så der kommer løbende nye opskrifter hver uge! Jeg anbefaler varmt de opskrifter, der er på lige nu. Jeg vil kun give jer det, som jeg mener selv, der er lækkert, sundt og nemt at lave! 

Jeg kommer også til at bruge min viden fra ‘Fitness Institute’ og mine egne erfaringer fra fitness- og bodybuilder konkurrenceverdenen til at forklare jer, hvad der er bedst for jer samt en masse tips til træning, så I kan variere jeres træning på bedste vis. 

Med mine kompetencer som ballast, er mit mål som personlig træner og livsstilscoach at hjælpe mine klienter med at opnå deres målsætninger indenfor krop og sundhed, og jeg vil dele en masse på mit nye site! 

Jeg har selv gennemgået flere kropstransformationer. Jeg er bl.a. gået fra at være meget tynd til at øge min muskelmasse væsentligt, og før det gik jeg fra at være overvægtig til at være slank. Jeg har også haft bulimi, så jeg ved, hvor hård en kamp det kan være. Derudover har jeg masser af erfaring med at komme i god form på en given tid, idet jeg flere gange har trænet op til og stillet op i fitnesskonkurrencer. Som fitnessatlet og personlig træner har jeg derfor ikke kun den teoretiske viden, men også den praktiske erfaring, i kraft af mine førnævnte kropstransformationer, til at rådgive og hjælpe mine klienter på rette vej. 

Jeg har en kæmpe passion for at hjælpe andre mennesker med at transformere deres krop og sind, så de bliver den bedste udgave af dem selv. 
Pga. lanceringen af min nye virksomhed og min nye fitness hjemmeside ‘FitnessGoal’, og der er få pladser tilbage, tilbyder jeg til dem, der er HURTIGE på aftrækkeren -20% på ALT, som kører i en begrænset periode. Alle priserne bliver fratrukket 20% yderligere, og du kan se alt, hvor mine pakkeløsninger fremgår, hvor jeg får sammensat kost og træning efter dit behov og din målsætning. Først til mølleprincip! Ja, jeg bliver Danmarks billigste personlige træner og kostvejleder! 

Som certificeret personlig træner og kostvejleder i dag, er det yderst vigtigt for mig at kunne kombinere min professionelle viden og mine værktøjer fra uddannelsen som personlig træner og kostvejleder med “fitness- og bodybuilderverdenen”, for man lærer IKKE ALT på fitness-uddannelserne. En god og komplet fuldpakke personlig træner og kostvejleder, mener jeg selv, der har selv har haft det ind på livet samt kombinere sin ekspertise fra uddannelsen – all around! Det gør jeg også ved at tale med andre fitness atleter og høre deres tilgange til fitness samt selv stille op til fitnesskonkurrencer. 

Som sagt man lærer nemlig ikke ALT på fitnessuddannelsen! En almindelig personlig træner og kostvejleder kan læse sig frem til, hvad der skal beregnes og gøres, men de ved ikke helt, hvordan og hvad der skal præcist carbes op og carbes ned på de rette tidspunkter og flere former for væskeudtømninger osv. Ting som atleter gør op til showet osv. De har måske hørt om det, men aldrig prøvet det på sig selv. Vigtigt at en komplet fuldpakke personlig træner, selv har haft det inde på livet, og dermed kan kombinere sin professionelle viden og redskaber fra begge verdener. 

Takket være alle mine tidligere personlige trænere, har jeg afprøvet næsten ALLE metoder bl.a. til at carbe op og ned og cut til fx et fitnessshow eller bare til at se godt ud om sommeren! I kan tro, at jeg har været all around. Jeg har valgt at dokumentere to af mine kropstransformationer på en fitnessscene. Sidste år gjorde jeg det med en hel anden metode, det gælder både træning og kost i hele forløbet. I år har jeg lean-bulket selv på 7 måneder og kom helt op på 92 kg, og jeg stod på scenen med 82 kg og jeg smed 10 kg på knap 4 uger med tilrettelagt kost- og træningsprogram. 

Jeg er så glad i dag! Jeg håber, at I tager godt imod mit nye fitness univers! Jeg følger min egen vej og min drøm, selvom mine forældre ikke bryder sig om det, da de hellere vil have, at jeg arbejder med min uddannelse som landskabsarkitekt. MEN NEJ, for fitness gør mig glad og bare at kunne få lov at hjælpe andre mennesker gør mig så lykkelig! Husk altid at følge Jeres drømme! 

Love fra Jeres Sy Lee <3 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close