Reality15. maj 2024

”Bachelorette”-Lissa afslører: Har været croquismodel

I onsdagens afsnit løfter Lissa Paustian sløret for, at hun tidligere har begået sig som croquismodel, da hun skulle afprøve grænser i en podcast
Lissa Paustian afslører i onsdagens "Bachelorette"-afsnit, at hun tidligere har været croquismodel til et podcastafsnit, hvor hun skulle teste sine egne grænser af.
Lissa Paustian afslører i onsdagens "Bachelorette"-afsnit, at hun tidligere har været croquismodel til et podcastafsnit, hvor hun skulle teste sine egne grænser af.
 Foto: Elena Hybel Colding

LÆS OGSÅ: Mads og Sofies vanvittige kemi: Det så du ikke i ”Bachelorette”

Der forekommer spoilers fra onsdagens afsnit af ”Bachelorette” i denne artikel.

Der er dømt dobbeltdate i onsdagens afsnit af ”Bachelorette”.

Sofie og Lissa har valgt at invitere Jacob og Daniel med på dates, og her bliver nogle kort lagt på bordet under Lissas samtaler med fyrene.

Det er ingen hemmelighed, at Lissa Paustian er journalistpraktikant på Politiken.

En praktiktid som hun særligt er vild med, da hun laver lyd på deres podcastredaktion.

Netop podcast har hun selv lavet i sin fritid, og i ”Bachelorette” forklarer hun, at det var en podcast, der handlede om at lave ting, som hun synes var lidt grænseoverskridende.

Det gjorde hun for at undersøge, hvad der sker inde i kroppen, når man bliver udfordret.

Et af afsnittene er et reportageafsnit, hvor "Bachelorette"-kvinden var croquismodel i en kunstforening.

Podcasten hedder ”Det Vi Frygter”, og det er netop i sjette og sidste afsnit, at Lissa udfordrer hendes blufærdighed ved at være croquismodel.

– Det var ret grænseoverskridende at sidde der, som gud har skabt mig, og lade en gruppe mennesker rette deres blik direkte mod mig så de kunne nærstudere, fortolke og skitsere min krop, skriver Lissa i beskrivelsen af afsnittet.

I Lissas podcast har hun i de andre afsnit blandt andet undersøgt, hvad der sker i kroppen, når man oplever følelsen af nervøsitet, frygt og angst, og så er der også et afsnit om datinglivet i 20’erne og frygten for at ende alene.

Croquisafsnittet endte ifølge beskrivelsen med at blive en stor succes for Lissa.

– Men det var også virkelig befriende bare at få lov til at være til stede i et rum, hvor jeg ikke følte, at jeg skulle leve op til et kropsideal. Hvor jeg kunne få lov til at udfordre min blufærdighed og mærke en form for kropsfrihed i et afseksualiseret rum, hvor min krop bare kunne få lov til at være, ja, en krop.

Det var ikke kun på daten med Jacob, at Lissa endte med at åbne op for nogle af livets svære episoder.

På daten med Daniel ender en ellers lidt ligegyldig snak om te med at handle om angst, da først Daniel og derefter Lissa åbner op for, hvordan de hver især har døjet med netop angst.

Sponsoreret indhold