Reality13. juli 2023

"Bachelorette"-Jonas har ild i indbakken: Det skriver kvinderne til ham

Kvinderne er kreative, når de skriver til Jonas fra “Bachelorette” på Instagram
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
"Bachelorette"-fyrene var populære på Roskilde Festival i år. Her kan du høre Adam og Stig servere både tips til en god festivalmenu og sladre om en helt særlig tømmermandsramt "Bachelorette"-deltager
 Video: Dan Mariegaard

Sæsonen er endnu ikke færdig, og seerne ved ikke om "Bachelorette"-Jonas er taget single fra Mexico eller hånd i hånd med Julie Kriegler.

Alligevel står damerne i kø for at få fingrene i konditoren, der dog ikke er helt ny på skærmen. Han indrømmer dog, at han i den grad skal vænne sig til den store interesse fra det modsatte køn.

– Det er mærkeligt. Det er jo ikke noget, jeg rigtig er vant til, så det er lidt vildt med al den opmærksomhed, siger Jonas til SE og HØR.

Det er særligt på Instagram, at Jonas mærker opmærksomheden. Her har han siden årsskiftet brygget på et liv som selvstændig konditor, og det har givet beundrerne anledning til at være særligt kreative i deres henvendelser til "Bachelorette"-fyren.

– Der er mange, der skriver sådan en standardbesked, som “hvis du ikke ender med den sidste rose, så vil jeg gerne tilbyde dig min”, og så er der mange, der skriver sådan noget med, “har du en god opskrift på et eller andet, og bla., bla., bla.…”, og så er det underliggende, at det i virkeligheden ikke er opskriften, de er interesserede i, det er mig.

– Der er også nogle, der skriver “nå, men leverer du også?”, afslører Jonas.

Kageglade

Selv om Jonas virker til at være en populær herre blandt de kærlighedssøgende kvinder, så er han også blevet meget populær rent fagligt. Jonas har været konditorsvend hos La Glace, og hans videoer med overdådige kager og tips og tricks har også lokket mange kageinteresserede til at følge ham på Instagram.

– Folk synes, det er sjovt at se på, og nu er der pludselig også et publikum, det er jo også lidt vildt, forklarer han.

– Jeg havde ikke regnet med, at der var så mange, der ville følge med, men så tænkte jeg, at nu kan det være, at jeg kan bruge det her til et eller andet, forklarer han.

Sponsoreret indhold