Kendte25. april 2021

"Vild med dans"-stjerne Asta Björk udvider familien: Har drømt om det i flere år

Nu er lille Mini flyttet ind hjemme hos den smukke 23-årige danser
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den yngste professionelle danser på TV 2's ”Vild med dans”-hold har fået sig en lille ny roomie. En rigtig lille ballademager, ifølge hende selv.

For udover at være glad for at svinge hofterne og tage valsetrin er den smukke unge Asta Björk også utroligt glad for dyr.

Og lige netop firbenet selskab har hun manglet i sit liv i flere år.

- Det føles sååå skønt, at det endelig er sket, skriver hun blandt andet i sit opslag på Instagram, hvor hun introducerer Mini for sine følgere.

- Da vi fik at vide, at vi skulle have Mini, sagde min venninde: ”Hvor er det godt, du endelig skal have en kat, det har du godt nok snakket om i mange år.” Og hun har ret” Jeg er vokset op med kæledyr, og har drømt om at få min egen siden min familie flyttede hjem til Island med vores hund for 4 år siden, skriver hun videre.

Helt forelskede

Ansvaret for den lille killing deler hun med sin kæreste, den tidligere "Paradise Hotel"-deltager Jonass Jannec Jensen, og i en kommentar på sin profil oplyser Asta om, at der er tale om en kat af racen ”ragdoll”.

Parret har købt katten gennem et opdræt i Odense, og for uger tilbage var de forbi for at møde Mini for første gang. Her måtte de dog efterfølgende væbne sig med tålmodighed, da killingen først kunne rejse med dem hjem til lejligheden i Kokkedal forrige weekend.

-Vores nyeste familiemedlem, som vi kan byde velkommen om et par uger, skriver hun, og tilføjer et hjerte, før hun fortsætter:

- Vi er allerede helt forelskede i hende og glæder os helt åndssvagt til at få hende hjem

Jonass og Asta har været kærester siden sommeren 2020. I november flyttede de to sammen, og nu kan de to altså kalde sig forældre til en lille spirrevip af en mis.

Asta Björk dansede ved efterårets ”Vild med dans” med DJ og musikproducer Faustix.

null

Sponsoreret indhold