Anonym kritiker taler ud: Fie Laursen er fuld af bullshit

(Foto: Kaspar Wenstrup)

På Instagram-profilen "ingengrundtilballade" bliver især reality-deltagere som Fie Laursen udstillet i stor stil for deres gøren og laden på især de sociale medier.

I går rasede den 23-årige blogger så mod denne anonyme profil, og hun bad blandt andet personen bag om at stoppe og få sig et liv.

SE og HØR har nu talt med bagmanden for "ingengrundtilballade", som på sine opslag kalder sig for "Sexy Julian". Personen ønsker at fortsætte med at være anonym, men her på redaktionen er vi dog bekendt med personens identitet.

"Julian", som vi kalder personen, slår dog fast, at han/hun ikke er kendt fra nogen reality-programmer selv. Men det får bestemt ikke bagmanden til at holde igen med kritikken af især Fie Laursen.

- Det er strategisk af Fie at sige de her ting. Jeg er faktisk bare overrasket over, at hun ikke har blokeret profilen, lyder det fra "Julian" som noget af det første, da SE og HØR fanger personen over telefonen.

Artiklen fortsætter under billedet...

"Julian" har gjort til sin fornemmeste opgave at udstille kendisser og influencere som Sarah Tiedt, Amalie Szigethy, Thalia Pitzner og altså især Fie Laursen. Sidstnævnte er ifølge den anonyme bagmand en gemen løgner.

- Vedrørende det hun siger med, at hun godt kan drikke, men at hun bare ikke gør det, det er løgn. Hun var møgstiv i Oslo til hendes fødselsdag, som jeg kan forstå det på folk, der var der, hævder "Julian".

Hyklerisk at redigere billeder

Et af de emner, som fylder allermest på profil, er når kendte som Fie Laursen redigerer sine billeder på Instagram. Noget som "Ex on the Beach"-divaen hævder, at alle gør.

- Hun har stadig billeder, hvor hun skriver, at hun ikke længere vil redigere på sin krop, men alligevel bliver hun ved. Hvis du har en firmaaftale, så tror jeg også godt, at det firma forstår, at du ikke er i stand til at tage et billede med en bestemt posering, fordi du har fået lavet en røv. Det er bullshit, siger "Julian" og fortsætter:

- Hun går op i det her med, at man skal være positiv omkring sin krop, og at man skal være, den man er. Men samtidig siger hun også, at alle redigerer deres billeder. Alene i det interview, som du har haft med hende, kan man se, at hun modsiger sig selv flere gange. Hun har det så vildt altså.

Artiklen fortsætter under billedet...

Fie Laursen er med i den nye sæson af \

Fie Laursen fortalte i går til SE og HØR, at en af grundene til, at hun redigerer sine billeder, er, at hun følte sig mobbet på internettet pga. sin krop (Foto: Thomas Laursen)

Delte ulovlig samtale

Da SE og HØR i går konfronterede Fie med den her profil, var det ifølge hende selv første gang, at hun så den. Hurtigt lagde hun dog mærke til et bestemt opslag, hvor "Julian" har delt en privat samtale mellem hendes bror Boris Laursen og en mulig samarbejdspartner, hvilket hun mener er ulovligt. Den præmis køber "Julian" dog ikke helt, selv om personen godt ved, at den ikke er helt god.

- Angående den samtale der er blevet delt med Boris, så er det jo ikke fordi, at det er noget seriøst, der bliver delt, forklarer den anonyme bagmand sig.

Ifølge "Julian" har Fies løgne ingen ende. I går hævdede hun, at hendes primære følgerskare er i alderen 16-25 år, hvor "Julian" mener, at de fleste af bloggerens fans maksmimalt er 13 år.

- Hvis hendes målgruppe virkelig var anderledes, end jeg mener den er, så ville jeg elske at se beviser for det. Det sjove er, at hun har det med at benægte ting, men hun smider ikke et reelt bevis for det, siger han og fortsætter med den kontante tone:

- Hun er fuld af bullshit. Hvis du søger på Fie Laursen og løgne på google, så står der i gamle udtalelser, at Fie ikke er interessant for læserne, hvis hun taler sandt, for der mister hun følgere.

Om jeg er dobbeltmoralsk? Både og

Med snart 12.000 følgere må man sige, at der findes et publikum for profiler som "ingengrundtilballade", hvor kendisser bliver udstillet. Selv kan "Julian" dog godt se, at det er en smule dobbeltmoralsk, at han peger fingre af offentlige personer, mens han selv gemmer sig bag en anonym profil.

Artiklen fortsætter under billedet...

Fie fik for nyligt opereret sin numse større. Det indgreb har også været genstand for meget kritik fra den anonyme profil (Foto: Privat)

- Om det er hyklerisk af mig? Både og. Grunden til, at jeg har lavet den her profil, er, at jeg så ikke behøver at gøre det fra min egen profil, forklarer "Julian".

Samtidig understreger bagmanden, at alt det her ikke er til for at gøre livet surt for Fie og resten af Instagrams kendte ansigter.

- Det er jo bare for at lave lidt sjov med dem, det er ren og skær fis. Jeg ved godt, at jeg var meget hård i starten, men det var for at skabe noget omtale, lyder det fra "Julian".

Der er dog et altoverskyggende formål med profilen, som personen bag har som sin helt store drivkraft.

- Jeg mener, at kendte skal stå til ansvar for deres unge følgere, når de klokker i det, slutter "Julian" af.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close