Fie Laursen groft udstillet: - De skal få sig et liv!

Foto: Martin Høien

Fie Laursen er en af flere kendte, som nu bliver udsat for grove beskyldninger fra en anonym Instagram-profil, som udstiller kendissers gøren og laden på de sociale medier.

Profilen hedder "ingengrundtilballade" og har siden lillejuleaften delt billeder og opslag, hvor de udleverer en lang række af danske kendisser. Den anonyme person bag profilen har især fokus på, når kendte kvinder som Fie Laursen, Sarah Tiedt og flere andre redigerer deres billeder.

Især Fie har været i profilens søgelys, som blandt andet har givet sine næsten 10.000 følgere en række grunde til at stoppe med at følge reality-divaen. Selv hævder Fie, at hun ikke har set profilen, før SE og HØR gør hende opmærksom på den.

- Det er første gang, jeg ser den. Ej wow, de har lagt et screenshot op af en samtale med Boris. Det er ulovligt, er Fies reaktion efter det første øjekast på profilen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Beskeden til den anonyme bagmand er dog klar fra Fies hånd. Hun har nemlig ikke meget til overs for dem.

- Jeg synes bare, at folk skal få sig et liv. Det er da helt vildt. Man dedikerer jo vitterligt sit liv til det her, siger Fie med hentydning til, at der på under en måned er blevet delt 38 opslag om forskellige danske kendisser.

Er Fie dobbeltmorlask?

Ved en hurtig gennemgang af profilen kan man hurtigt se, at Fie Laursen uden tvivl er yndlingsofferet for hvem end, der står bag "ingengrundtilballade", som kalder sig for Seyxy Julian. Vedkommende slår især ned på, at den 23-årige blogger er dobbeltmoralsk, når hun fortæller sine følgere, at man skal elske sin krop men samtidig redigerer sine egne billeder.

- Jeg har redigeret mine billeder helt op til min operation, fordi jeg simpelthen havde det så dårligt i min egen krop, slår Fie fast og uddyber:

- Lige efter min operation var jeg totalt hævet, og der skulle jeg poste et sponsoreret billede for et firma, og der var jeg nødt til at hoppe i en kjole, selv om jeg faktisk ikke måtte. Der stod jeg totalt i smerter, og jeg blev nødt til at redigere min ryg ind, fordi den var så hævet. Men jeg har talt åbent om, at jeg redigerer mine billeder, og det er ikke noget, jeg er flov over at gøre. For mig er det bare noget alle gør.

Artiklen fortsætter under billedet...

Fie selv er ovenud lykkelig for resultatet af sin brazilian butt lift-operation (Foto: Privat)

Profilen sætter også fokus på, at Fie længe har sagt, at hun er stoppet med at drikke. Alligevel har hun flere gange reklameret for alkoholisk drik, som hun glædeligt anbefaler sin følgere at købe. 

- Jeg drikker ikke, men jeg kan sagtens drikke. Jeg gør det bare ikke rigtig, forklarer Fie over for SE og HØR.

Men kan du se det dobbeltmoralske i, at du ikke drikker længere, men du stadig reklamerer for alkohol?

- Nej ikke rigtig. Mine følgere drikker det jo. Jeg har smagt det, og det smager herregodt. Jeg kan bare ikke lide at have tømmermænd. Men hvis jeg skal drikke, så vil jeg gerne drikke det, fortæller "Ex on the Beach"-divaen.

Forkert målgruppe

Den anonyme profil påpeger også, at de ikke mener, at Fie Laursens reklamer for alkohol og plastikoperationer ikke hamonerer med hendes unge målgruppe. Den påstand køber bloggeren fra Hillerød dog ikke.

Artiklen fortsætter under billedet...

Fie Laursen er med i den nye sæson af \

Fie fortæller, at hun gennem lang tid er blevet mobbet på internettet pga. hendes krop (Foto: Thomas Laursen)

- Alle mine følgere har den aldersgruppe, hvor de drikker. De er 16 til 25 år, og de drikker jo hjernen ud, slår Fie fast.

Profilen hævder jo, at alle dine følgere er 13 år, og at det derfor er forkert at reklamere for alkohol og plastikoperationer. Kan du følge det?

- Det irriterer mig så meget, at folk hele tiden skal sige, at mine følgere og fans er mindreårige, fordi det er de bare ikke. Jeg kan jo se på Instagram, hvor gamle de er, udbryder hun.

Lad min familie være!

Fie slår over for SE og HØR fast, at hun ikke længere bliver ked af det, når folk sviner hende til for hendes udseende, krop eller andet. Der er dog ét særligt emne, som stadig kan få hende op i det røde felt.

- Det eneste, der rammer mig, det er, når folk sviner mine forældre til. Før ramte det mig, når folk sagde, at jeg var tyk og for fed til reality. Det var derfor, jeg redigerede mine billeder. Det ramte mig før, men nu er jeg jo blevet opereret, så det rammer mig ikke længere. Det var en af grundene til, at jeg fik lavet operationen, fordi jeg var så træt af at blive internetmobbet med min krop. Jeg har det vildt godt i min egen krop nu, og jeg er glad for min operation, raser Fie.

Artiklen fortsætter under billedet...

Fies forældre, Anette og Eddie, var for første gang på tv, da de mødte deres datters ekskæreste, Frederik Skovbjerg, i "Ex on the Beach" (Foto: Discovery)

At drage Fies forældre ind i det er lige præcis, hvad den anonyme profil har gjort. På et af deres mange opslag om reality-divaen har de tagget Fies far, Eddie Laursen, og bedt ham om at tage affære. Det har hun ikke noget til overs for.

- Det er fucking lavt. Mine forældre har intet at gøre med mine sociale medier, eller hvad jeg laver. Skal jeg også tagge deres forældre og skrive, at de er nogle lorte mennesker?, lyder det fra Fie.

Til sidst har Fie en besked til profilens bagmand, som hun faktisk har en idé om hvem er:

- Jeg synes, at personen skal gå ud og få noget luft. Jeg vil gerne sponsorere en ramme et eller andet alkohol til personen, der har profilen, så de kan få tankerne hen på noget andet. For det er trist at dedikere en profil til at stalke kendte mennesker, slutter Fie af.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close