Reality18. april 2023

Annette Heick interviewede Sidney: Ødelagt af opmærksomhed

Sangeren fik ondt af realitystjernen under nærgående snak
Annette Heick og Sidney Lee
Annette Heick, 51, lænkede sig i 2012 fast til en af tidens mest kendte tv-stjerner for at lære ham at kende i programmet “Haps, du er fanget!”
 Foto: SBS TV

Han levede en dag ad gangen, og tænkte helst ikke længere end det.

Men Annette Heick forsøgte alligevel at få Sidney Lee til at skue 10 år frem, da hun i efteråret 2012 lænkede sig fast til den dengang 33-årige realitykonge i Kanal 5-programmet “Haps, du er fanget!”.

– Jeg tænker ikke, hvor er min karriere om 10 år, eller hvem skal tørre mig i røven, som du siger, når jeg er 60. Who cares, lød det vanligt nonchalant fra den bandanaklædte kendis.

Frederik Fetterlein og Sidney Lee
I Kanal 5-programmet argumenterede Sidney Lee for, at man sagtens kunne være gammel og et stort navn i tv-branchen, og brugte den næsten 10 år ældre Frederik Fetterlein som et godt eksempel.
 Foto: Michael Medgyesi

– Hvad, hvis vi siger, at jeg kaprede dig igen om 10 år, forsøgte Annette Heick at spørge.

– Hvis jeg stadig lever, svarede Sidney – med skræmmende forudseenhed.

Programmet blev sendt i oktober 2012. Ni år og syv måneder senere døde han.

Sidney Lee
Der var ikke meget gennemsnitsdansker over Sidney Lee – heller ikke når kameraerne var slukket.
 Foto: Claus Poulsen

Ondt af Sidney

Konceptet i “Haps, du er fanget!” var, at Annette Heick lænkede sig fast til en kendt person, som hun så fulgte det meste af en dag. I dette tilfælde indebar det blandt andet at tage med på en af charmetroldens dates.

Men den syv år ældre Heick blev ikke charmeret af Sidney. Tværtimod.

Sidney Lee
Sidney var med på det hele – også at lade bandanaen og den lange manke falde. Lokkerne blev efterfølgende sat på auktion.
 Foto: Peter Grosen

– Jeg har en anelse ondt af ham. Jeg havde håbet på, at han ville vise sig at være et helt almindeligt gennemsnitsmenneske, når han ikke er på. Men sådan som han er, sådan er han hele tiden. Det er rigtigt ærgerligt, sagde tv-værten, da hun fortalte om programmet på Nova FM dengang.

For tørstig

Særligt hangen til Cult Shakere var et problem i Annette Heicks øjne.

Han påstod nemlig, at han først kom ordentlig i gang med dagen, når han havde drukket otte-ti “sons of bitches”.

– Det er faktisk definitionen på en alkoholiker. Det er der ikke fokus på. Vi hylder faktisk et menneske, som det dybest set er synd for. Som er alkoholiker, som bor hjemme og ikke kan passe et job. I skal lade være med at hylde det.

Annette Heick
Da Heicks program med Sidney Lee blev sendt, gik Annette på Nova FM og afslørede, at hun ikke var særlig imponeret over stjernens livsstil.
 Foto: Niels S. Andersen

– Det er ikke, fordi jeg kører på ham, men jeg kan mærke, at nu skal I holde op med at tilbede det der, for I er dybest set ved at ødelægge et menneske, lød appellen fra tv-værten til de mange danskere, der tilskyndede Sidney Lee til at leve det aparte reality-liv, som gav god underholdning på skærmen.

Og som stadig i dag fascinerer danskerne så meget, at det samler folk foran fjernsynet for at se dokumentaren “Sidney” påTV 2 Echo.

Sponsoreret indhold