Annette Heick: Sidney Lee er alkoholiker

Annette Heick er chokeret over, at flere mennesker på gaden ville fotograferes med Sidney Lee, sammenlignet med den opmærksomhed stjerner som Ricky Martin og Robbie Williams fik, da hun lavede programmer med dem.

Annette Heick er chokeret over, at flere mennesker på gaden ville fotograferes med Sidney Lee, sammenlignet med den opmærksomhed stjerner som Ricky Martin og Robbie Williams fik, da hun lavede programmer med dem.

Foto: SBS TV

I programmet "Haps! Du er fanget", lænker Annette Heick sig sammen med forskellige kendte og ukendte personer, for at undersøge nærmere, hvordan de og deres liv er.

Under optagelserne, hvor Annette Heick lænkede sig sammen med reality-fænomenet Sidney Lee, blev hun temmelig provokeret af flere årsager.

Sidney Lee: Ude af "Divaer i junglen"

- Ikke af Sidney Lee som sådan, for han er jo bare, som han er. Men af de mennesker som hylder, det ikke at kunne noget, sagde hun i går til Nova FM.

For ifølge Annette Heick er der stor forskel på at blive kendt, for at kunne noget, eller få berømmelse for ikke at kunne noget som helst.

Har ondt af Sidney
Derudover havde hun håbet, at Sidney Lee ville vise hende en anden side af sig selv.

Sidney Lee: Ny veninde

- Jeg har en anelse ondt af ham. Jeg havde håbet på, at han ville vise sig at være et helt almindeligt gennemsnitsmenneske, når han ikke er på. Men sådan som han er, sådan er han hele tiden. Det er rigtigt ærgerligt. Det er ærgerligt for ham, fortalte Annette Heick.

Sidney Lee fortæller også Annette Heick, at han først tænder op efter en otte-ti Cult Shakers, eller "son of a bitches", som han kalder sin favoritdrink, og det får også reaktioner frem hos Annette.

- Det er faktisk definitionen på en alkoholker. Det er der ikke fokus på. Vi hylder faktisk et menneske, som det dybest set er synd for. Som er alkoholiker, som bor hjemme og ikke kan passe et job. I skal lade være med at hylde det. Det er ikke, fordi jeg kører på ham, men jeg kan mærke, at nu skal I holde op med at tilbede det der, for I er dybest set ved at ødelægge et menneske, lyder appellen fra TV-værten.

Annette Heick: Lagt i håndjern med SE og HØRs chefredaktør

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close