Reality 9. marts

Anna Seneca efter afsløring af utroskab: – Jeg føler mig umenneskeligt blottet

“Paradise Hotel”-parret går gennem en svær tid i fuld offentlighed, og det tager hårdt på Anna Seneca.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Trekantdramaet mellem Anna Seneca, kæresten Oliver Erngart og realitykollegaen Vanessa Johannsen tager hårdt på den nybagte mor.

I weekenden bekræftede hun, at Vanessa Johannsen og Oliver Erngart har haft sex, men det er ikke med hendes gode vilje, at historien ruller, som den gør.

Det fortæller hun i en ærlig story til sine følgere.

– Jeg føler mig umenneskeligt blottet, og det er i denne her situation ikke særlig rart. Jeg ville ikke ønske det for nogen. Men når noget så privat og sårbart er blevet delt uden mit samtykke, gør det kun situationen sværere, skriver Anna Seneca, der er kendt fra “Paradise Hotel”.

– Jeg har hele tiden udtalt, at når jeg er klar til at dele, hvad jeg vil dele – så skal jeg nok gøre det. Indtil da, så gør det ondt at få antaget det ene eller det andet.

Artiklen fortsætter under billedet …

Foto: Søren Lamberth

Anna Seneca mener ikke, at Oliver Erngarts utroskab er noget, Vanessa havde lov at dele med offentligheden. Foto: Søren Lamberth

Skulle ikke have været offentliggjort

Både medier og følgere kontakter Anna Seneca for at få svar på, hvad der nu skal ske med hende og “Love Island”-deltageren Oliver Erngart, der blev forældre til sønnen Mio i maj 2021.

– Jeg ved udmærket godt, at det er sådan, sociale medier er – samt "en del af det at have en stor platform". Men igen; det var ikke mit valg til en start. Det er ikke mig eller os, der har åbnet noget eller "givet jer lidt" uden så at give resten, fortsætter Anna Seneca, der kort før rygterne slettede en masse billeder af Oliver og fjernede hans navn fra sin profil.

Få øjeblikke efter fulgte Oliver Erngart trop og fjernede også Anna Senecas navn fra sin profiltekst. Men selv om det hurtigt blev opdaget af parrets mange fans og følgere, var det ifølge “Paradise Hotel”-deltageren ikke meningen, at nogen skulle opdage, at noget var på færde hjemme i privaten.

– Det var aldrig vores beslutning, at det skulle ud til offentligt skue på den her måde. Vi nåede slet ikke at handle på noget, før alle pludselig havde en forventning om at få mere information, skriver hun i sin story.

Artiklen fortsætter under billedet …

Foto: Privat

Oliver Erngart og Anna Seneca mødtes på "Paradise Hotel". Efter to år som kærester fik de lille Mio. Foto: Privat

– Nu prøver jeg bare at finde en metode, som giver bedst mening for os. Og indtil da, må jeg bede om forståelse for, at det er privat.

SE og HØR har tidligere været i kontakt med Anna Seneca, der vil vende tilbage, når hun er klar til at dele og uddybe sin side af historien.

Hun har dog svaret på – og bekræftet – Vanessa Johannsens anklager om, at Anna skulle have smidt en drink i hovedet på den blonde paradiso.

– Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige andet end: Jeg fortryder overhovedet ikke, at min drink gik til spilde på hende.

Artiklen fortsætter under billedet …

Foto: Søren Lamberth

Vanessa har trukket i land og delt en undskyldning på sin Instagram. Foto: Søren Lamberth

I samme ombæring bekræftede Anna Seneca rygterne om, at Oliver Erngart har været hende utro med Vanessa Johannsen:

 – Men du kan jo passende spørge Vanessa, hvordan hun har det med at kneppe med mænd, der har familie derhjemme?, skrev Anna Seneca i en besked til SE og HØR i weekenden.

Sponsoreret indhold