Reality1. november 2021

Amanda Sascha i kæmpe comeback: Så kan I lære det

Mange har formentlig undervurderet Amanda Sascha i ”Robinson ekspeditionen”, for selv om hun er god til at flette hår, så har hun altså også andre kvalifikationer, der er brugbare i dysterne.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Til daglig har hun en frisørsalon, og netop det med at være fiks på fingrene kom pludselig Amanda Sascha til gode i mandagens dyst, hvor det var alle mod alle.

Her kom den ”dyre pige” først langt bagud, fordi hun både havde svært ved at samle puslespilsbrikker og tyde billedets hint om, hvor hun kunne finde nøglen til næste opgave.

- Jeg ved jo godt, at jeg er megabagud, så jeg glemmer at kigge under bordet for at finde nøglen. Jeg løber bare hen til de andre, og så bliver jeg lidt forvirret. Jeg kan se på tegningen, at den skal hænge ned fra et sted, men jeg fatter bare ikke, hvor den er, forklarer Amanda Sascha grinende til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/re_pgm2207_stills_208.png
 Foto: NENT

Foto: NENT

Da det endelig lykkes Amanda Sascha at finde nøglen, er hun langt bagud, men så sker der noget ret utroligt. Mange af de andre sidder fast i opgaven, hvor en løkke skal løsnes, men Amanda Sascha grejer den med et snuptag.

- Jeg er bare god med fingrene, jeg ved egentlig ikke, hvad jeg gjorde. Jeg rørte bare ved rebet, og så bum bum, så var den løst, siger frisøren.

- Jeg laver jo heller ikke andet end at kludre hår ud hver dag, så det ligger bare godt til mig, forklarer hun.

Amanda Saschas comeback betyder, at hun ender på en tredjeplads i udfordringen, og det var der meget få, der havde set komme.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/re_pgm2209_stills_051.png
 Foto: NENT

Amanda Sascha jubler over sit comeback i "Robinson ekspeditionen". Foto: NENT

- Jeg bliver så glad. Jeg bliver helt lykkelig, fordi folk bare står og kæmper med den her knude, og jeg tænker: ”Så kan I lære det”. Jeg bliver så stolt af mig selv. Jeg tror aldrig, nogen er blevet så glad for en tredjeplads, siger Amanda Sascha, der må siges at være dystens comeback kid.

- Jeg var næsten ved at græde, da jeg satte det flag i jorden.

Amanda Sascha er stolt af at være nået til holdsammenlægningen i ”Robinson ekspeditionen”.

- Det er megastort. Det er ret vildt, at man er en af dem, der kommer med i sammenlægningen. Kæmpe klap på skulderen til alle dem, der kommer med. Det er ret sejt at have overlevet halvdelen af de andre. Det er helt overvældende.

https://imgix.seoghoer.dk/20210902_dm_robinson_pressemoede_0016_1.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Foto: Dan Mariegaard

Sponsoreret indhold