Reality 22. september

Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov er kærester igen: Her er deres turbulente fortid

Den 30-årige “Forsidefruer”-stjerne afslørede onsdag, at hun og svindeldømte Mikkel Skelskov atter danner par
Det lader til, at de tidligere reality-ekskærester atter har klinket skårene.

Det lader til, at de tidligere reality-ekskærester atter har klinket skårene.

Foto: Lars H. Laursen

Trofaste realityseere har næppe kunne undgå at bemærke, hvordan forholdet mellem den tidligere forsidefrue og den nu svindeldømte Mikkel Skelskov, som desuden er far til Amalies to døtre Josephine og Hannah, mildest talt har været alt andet end stabilt.

Parret er ad flere omgange gået fra hinanden – og første gang offentligheden for alvor fik indblik i det turbulente forhold var det mere eller mindre for åben skærm, da optagelserne til realityprogrammet “Amalies baby” skulle i hus.

Den på det tidspunkt højgravide Amalie Szigethy var rasende på hr. Skelskov og beskyldte ham for at bryde ind i det hus, hvor hun og en veninde opholdt sig i, midt om natten.

Efterfølgende var der således kold luft mellem realityparret – men Mikkel undskyldte hurtigt for hændelsen, og de to fik efter fødslen af lille Josephine, parrets ældste datter, klinket skårene.

Forholdet mellem Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov har i den grad været ramt af diverse op- og nedture.

(Foto: Stefanie Frid Jørgensen)

I slutningen af 2020 kom parrets andet barn, Hannah, til verden. Men selv om forholdet mellem frøken Szigethy og Mikkel Skelskov angiveligt var alletiders, forsøgte de sig således ikke på dette tidspunkt med at give kærligheden endnu et skud:

– Vi bor ikke sammen. Han kommer og går. Så kommer han og ser pigerne og er sammen med dem – og selvfølgelig også mig. Så vi hygger os alle sammen som en familie, når det passer ind i vores liv, forklarede Amalie til SE og HØR i januar sidste år og afslørede desuden, at endnu en familieforøgelse langt fra var udelukket.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg vil ikke afvise at få en nummer tre engang i fremtiden, lød det videre fra Amalie, der i samme forbindelse nævnte Mikkel som et ganske godt bud på faren til endnu et barn.

Vilde beskyldninger

Der gik dog ikke lang tid, før Mikkel igen var inde i varmen – i hvert fald for en kort bemærkning. For hurtigt gik forholdet igen helt skævt, og Amalie satte et umiddelbart endeligt punktum for forholdet, da hun beskyldte Skelskov for både at være narcissist og for at udøve psykisk vold:

– Det er så vanskeligt for mig at forstå, hvad der er sket for mig det seneste år med den mand, jeg troede, elskede mig. At bevise, overbevise og forklare om den psykiske vold, jeg har været igennem, lød det blandt andet i et Instagram-opslag fra Amalie Szigethy i august sidste år, da hun afslørede, at hun og Mikkel endegyldigt var fortid.

– Den viser sig ikke som blå mærker, men føles som et indre pres og en nervøsitet, som nedbryder personligheden og selvstændigheden på mig som menneske, lød det videre fra den garvede forsidefrue, der i samme forbindelse satte ord på, hvordan hun længe følte sig alene, fordi hun havde vanskeligt ved at fortælle andre om sine frygtelige oplevelser.

Amalie Szigethy kaldte desuden tiden for “et mareridt”, og forholdet mellem hende og on-/off-kæresten var således definitivt fortid.

Og så alligevel ikke.

Kærlighed og fængselsdom

For selv om Mikkel Skelskov for ganske nylig blev dømt for hvidvask af mere end ni millioner kroner i det, der beskrives som en af danmarkshistoriens største svindelsager, og Amalie Szigethy efterfølgende har udtalt, hvor rystet hun er over dommen, der blandt andet lyder på to og et halvt års fængsel, så er kærligheden mellem de to intakt.

Onsdag aften troppede de to turtelduer således op på den røde løber ved premieren til det nye Wallmans-show i Cirkusbygningen i København og afslørede, at de igen danner par:

– Lidt kærester er man vel altid, lød det fra Mikkel Skelskov til de fremmødte journalister.

Samtidig fortalte parret, at de dog endnu ikke bor sammen, og at de desuden “tager en dag ad gangen og fokuserer på det, der er ude i fremtiden i stedet for at gå tilbage”.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Amalise Szigethy, men hun er endnu ikke vendt retur.

Sponsoreret indhold