Reality29. november 2015

Amalie grovæder efter rygestop

Det er ikke ligetil at kvitte smøgerne – heller ikke for Amalie Szigethy
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/amalie_szigethy_mr.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Hun har røget i årevis, men nu er det slut med røgen for Amalie Szigethy. Det er bare ikke helt nemt, og rygetrangen får hende til at spise langt mere end hun plejer.

Amalie har bestemt sig for at kvitte smøgerne for nylig:

- Det jeg hader ALLERMEST ved mine byture, det er, at jeg ryger som en skorsten, og ja, jeg ved godt det ikke er så charmerende, men ligeså snart jeg er halv fuld så tænker jeg ikke over det, til gengæld når jeg vågner dagen efter, brækker jeg mig af bare lugten af en smøg, og det kan tage 3 dage før jeg for lyst til at ryge en cigaret igen, men så tænkte jeg sidste weekend da jeg havde været i byen om fredagen, HVORFOR egentlig tage en smøg nu hvor jeg ikke har røget i 3 dage, hvorfor ikke prøve at holde den og lave et ryge stop? og ganske vist sad jeg og skrev nogen mål ned på et papir og jeg har ikke haft en smøg i munden siden sidste fredag, så jeg har været ryge fri i en uge, skiver hun på sin blog.

[node:aller-related-content]

Men det er ikke bare helt lige til at stoppe. 24-årige Amalie får trang til andet.

- I forvejen elsker jeg mad, og mine cigaretter var med til at slukke min sult for de søde sager. Nu har jeg ikke røget i en uge, og jeg har spist chips med dip, drukket cola, onduleret en hel plade marabou-chokolde for mig selv, spist en rom kugle, småkager og nødder- og jeg har ikke engang haft tømmermænd?

Men Amalie tager det stille og roligt – og hun træner ekstra for at give madtrangen baghjul.

Sponsoreret indhold