Amalie fylder 28 år: Opereret på sin fødselsdag

(Foto: Peter Grosen)

I dag kan Amalie Szigethy fejre sin 28-års fødselsdag, men realitybaben har tilbragt dagen et sted, som måske ikke lige hører til fødselsdagsfejring: Nemlig på hospitalet.

Den 28-årige kvinde har nemlig været på operationsbordet på Roskilde Privathospital.

Operationen skyldes dog heldigvis ikke, at Amalie er syg.

Hun har i stedet givet sig selv en vild fødselsdagsgave: Nemlig en brystoperation.

På sin instastory fortæller Amalie, at hun skal have fyldt 500 ml i hvert bryst, og at hun har glædet sig til at kunne afsløre nyheden, som hun altså har holdt privat indtil i dag:

– Nu kan jeg ikke holde det skjult længere. Jeg skal have lavet mine bryster i dag. Dét, der skal ske er, at om cirka tre timer er mine bryster lavet, og jeg skal ikke have så meget i, men det skal ske lige om lidt, fortæller Amalie på sin Instastory, inden hun tilføjer:

Artiklen fortsætter under billedet...

27-årige Amalie Szigethy har lavet reality-TV, siden hun var 18 år.

Amalie har lavet reality-TV, siden hun var 18 år. I dag fylder hun 28. Foto: Aller Media

– Jeg har lidt blandede følelser omkring, at jeg faktisk skal ind og opereres lige om lidt, for jeg har gerne villet have lavet det her i snart et år. Og nu skal det ske lige om lidt, og det synes jeg er mega mærkeligt. Men jeg vil filme lidt før og efter her på min Instastory i dag og fortælle, hvordan jeg har det, fortæller Amalie.

I dagens anledning har hun derfor åbnet op for sin instagram-profil, som ellers plejer at være privat.

Her har hun blandt andet delt billeder i sin instastory, der viser hende på hospitalet – i hospitalstøj og klar til operationen, som altså finder sted onsdag eftermiddag.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close