Reality27. maj 2015

Amalies far slap med skrækken

Thomas Szigethy, far til Reality-Amalie, risikerede i dag tirsdag at ryge ind til afsoning af 60 dages fængsel, men dommeren forbarmede sig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amalie_og_far_thomas_s.jpg
 Facebook

Thomas Szigethy, Reality-Amalies 53-årige far, forlod i dag Lyngby Ret uden at behandlingsdommen fra 2013 blev forvandlet til fængselsstraf

- Jeg har lige talt med Amalie og fortalte hende om sagen, som hun ellers ikke kendte til, fortalte Thomas Szigethy, inden han gik ind i retslokalet.

I retten kom det frem, at Thomas Szigethy i et tilfælde under den to-årige prøveperiode, havde haft en alkohol-promille på 0,19, da en hjemmesygeplejerske kom forbi for at give antabus.

Thomas Szigethy, som lider af dissemineret sklerose, erkendte at have drukket Bailey med en nabo, men han forsikrede samtidig dommeren, at lysten til alkohol nu var væk.

- Jeg har slet ikke noget imod at tage antabus og har taget det i hele perioden siden dommen. Jeg bad endda om at få sat min dosis op til to tabletter, fordi jeg godt kunne drikke på en tablet, fortalte Thomas Szigethy, som i det seneste halve år har boet i Herning hos kæresten Annette Brandt – skuespilleren Thomas Bo Larsens ekskæreste.

- Annette er min ungdomskæreste. Vi boede i Allerød og havde en grund på 5.000 kvadratmeter, det var et liv i sus og dus. Annette er stor modstander af alkohol og hun har medvirket til, at jeg i dag slet ikke har lyst til at drikke. Jeg blev alkoholafhængig, fordi jeg på et tidspunkt var kæreste med en stordranker.

Amalies far blev i 2013 dømt for vold mod sin daværende kæreste, hvilket udløste en betinget dom på 60 dages fængsel. Fængselsdommen skulle kun afsones, hvis den tidligere koncertarrangør Thomas Szigethy begyndte at drikke igen. Og det kneb altså med at holde sig fra de våde varer sidste år.

- Det er rigtig svært at holde op med at drikke. Det er nogle kemiske stoffer i hjernen…, sagde dommer Betina Heldmann, henvendt til Thomas Szigethy, som forsikrede, at han fremover vil holde sig fra sprutten.

- Der bliver ingen slinger i valsen, lovede han.

Dommeren besluttede herefter, at Thomas Szigethy slipper for at komme i fængsel, hvis han det næste halve holder sig ædru.

Sponsoreret indhold