Husker du? Tina Lund og Allan Nielsen

Tina Lund og Allan Nielsens år har været fuld af skandaler

Tina Lund og Allan Nielsens år har været fuld af skandaler

Foto: All Over2013 har været et begivenhedsrigt år for vores alle sammens hestepige Tina Lund og kæresten Allan Nielsen.

Først på året var parret på vild luksusferie, selvom Allan Nielsen skylder adskillige millioner væk og at det er en offentligt kendt hemmelighed, at ridepigen og fodboldmandens økonomi langt fra så sund ud.

Læs alle detaljerne her: Tina Lund og Allan Nielsen: På vild luksusferie

Tina Lund og gemalen var knap nok hjemvendt fra sydens sol, før de igen ramte forsiden. Den tidligere landsholdsspiller tog nemlig en tur på grissebassen i Esbjerg, hvor han stødte ind i den frække alenemor Putte fra TV-programmet "Singleliv".

Den opførsel sårede i den grad Tina Lund og affødte masser af opmærksomhed fra både Putte-pigen og andre kendisser. Læs selv alle artiklerne om skandalen her:

Tina Lund: Ked af det

Allan Nielsen: Undskyld Tina

Putte om Allan-skandalen: Sur røv

Putte efter Allan-flirten: Holder mund

Amalies mor til Tina Lund: Tilgiv Allan

Og ridepigen må have taget "Paradise"-Amalies mors opfordring seriøst, for Allan Nielsen blev i folden hos sin Tina.

Men selvom parret blev sammen, kunne noget tyde på, at Tina Lund ikke stoler helt på sin fyr mere. I hvert fald flyttede de hurtigt efter Putte-affæren langt, langt væk fra blonde, danske piger.

I juni kunne man nemlig læse, at Allan Nielsen og Tina Lund skulle flytte til Dubai. Angiveligt fordi Tina skulle ride i ørkenstaten, men samtidig belejligt langt fra både frække fristelser og økonomisk rod.

Læs mere om fltningen her: Tina og Allan: Flygter fra voksende kæmpegæld

Varmen i Mellemøsten må passe parret, for det er stadig i Dubai, de har hjemme. Og antallet af skandaler er faldet siden, så måske det var den rigtige beslutning.

Men selvom man bor flere tusinde kilometer væk, betyder det jo ikke, at man må savne alt hvad man har kært fra Danmark. Tina Lund er nemlig så heldig, at både familie og veninder gerne kommer på besøg. Læs alt om det her:

Tina Lund: Mor og far pendler til Dubai

Tina Lund: Får venindebesøg i Dubai

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close