"Alene i vildmarken"-par går fra hinanden

(Foto: United Productions)

Kæresteparret Ann Pedersen og Bjørn G. Nielsen var snublende tæt på sejr, men trak sig i sidste ende som de næstsidste i ”Alene i vildmarken”, da der var sæsonfinale torsdag på DR.

Mad havde de nok af – både fisk og sågar en lille eksotisk gastronomisk oplevelse i bagagen – men det var kedsomheden, der var ved at drive dem til vanvid.

Og et møde med fremmede på elgjagt ved Altevatnet i Nordnorge blev udslagsgivende.

Hverdagen ramte

Nu er Ann og Bjørn gået fra hinanden. Faktisk besluttede de sig for at gøre det forbi tilbage i februar, fortæller de til DR.

- Vildmarken er ikke årsagen til, at vi er gået fra hinanden. Det gik rigtig godt derude. Jeg tror, det skyldes, at vi kom hjem, og hverdagen - og de problemer, der følger med der - ramte, siger Bjørn, og Ann tilføjer:

- Jeg kan bekræfte, at vi er gået fra hinanden i slutningen af februar. Vildmarken har ikke haft noget med vores breakup at gøre, siger hun og uddyber, at hun ikke fortryder sin deltagelse i programmet.

Det var mødet med jægerne, der gav brændstof til parrets hjemve. Det satte pres på deres psyke, og deres bevægelsesfrihed blev begrænset.

Ann og Bjørn havde endda så meget held med fangsten, at de have overskud til at sætte fisk ud igen (Foto: United Productions)

Slået af cykeldrengene

Det skulle ende med at blive afgørende for, at parret endte på en andenplads.

Ann og Bjørn måtte se sig slået af Cykeldrengene, Emil og Nicklas, der trods store udfordringer holdt ud til det sidste. 

De klarede sig 30 dage i vildmarken. 

De mest funklende fifteen minutes gik dog uden tvivl til Martha og Camilla, der endte på en tredjeplads i DR-programmet.

31-årige Camilla valgte eksempelvis at holde humøret oppe - og muskelkramperne fra døren - ved at indtage sin egen morgenurin.

Før hun alligevel indrømmede, at den godt kunne ”smage af pis”.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close