Reality16. april 2021

Camilla fra ”Alene i vildmarken” drikker sin egen urin: - Det er min trylledrik

Mens dagene går i ”Alene i vildmarken” bliver det sværere og sværere at holde modet oppe. Camilla, der overlever i naturen med partneren og hustruen Martha, bruger et helt særligt trick: Hun husker den daglige tår morgenurin
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/dr-0579232.jpg
 (Foto: United/DR)

I den norske vildmark er der som bekendt ikke umiddelbart adgang til en skål lækre cornflakes med mælk om morgenen. Og selvom Camilla godt kunne være sulten efter sådan én efterhånden, så har hun fundet en anden – og ganske anderledes – daglig morgenrutine, som hun efter eget udsagn slet ikke kan undvære.

Hun trækker bukserne ned, sætter den grønne kop ind under strålen og tisser i den. Det har hun gjort siden den 12. eller 13. dag på turen.

- Så pisser jeg lige et lille stykke. Så holder jeg strålen. Og så tisser jeg lige lidt i min kop. Og det er sgu min morgenpotion, siger hun om den lille tår, som hun kalder for sin ”trylledrik”.

- Den er jeg virkelig glad for, fordi den gør, jeg ikke længere får de samme muskelkramper. Og at jeg faktisk får lidt energi.

Smager af pis

Når Camilla skal beskrive smagen, er det med denne tæt på perfekte beskrivelse:

- Urin smager ikke supermeget af urin. Det smager faktisk sådan lidt mere af urtete, siger hun, før hun dog alligevel slår fast, at der er et eller andet ved det.

- Men så den der eftersmag, det er 100 procent urin.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/dr-0576964.jpg
 (Foto: United/DR)

Martha og Camilla er gift og sammen i vildmarken. Desværre er tandbørsten blevet brændt på bålet i afsnit fem. Og det er måske knap så praktisk, når man har gurglet tis hver morgen i 13 dage. (Foto: United/DR)

Danmarks Radio har præsenteret Michael Borre, der er klinisk lærestolsprofessor ved Institut for Klinisk Medicin og Urinvejskirurgi ved Aarhus Universitet for Camillas teori om smertelindrende kop tis, og han mener ikke, at hendes daglige tår urin hverken kan gøre skade – eller gøre gavn.

- Jeg vil ikke mene, at det gør skade, at man drikker en lille kop urin. Men jeg har intet hørt om, at det skulle hjælpe mod skavanker.

Han fortsætter:

- Kroppen har udskilt affaldsstofferne af en grund i første omgang. Det er næppe farligt at drikke urinen, men jeg kan ikke se idéen med det, siger han.

Sponsoreret indhold