Reality26. juli 2022

“Årgang 20”-parret Maria og Daniel sætter ord på graviditetsafsløring: – Det har været svært

Det var en lykkelig Maria og Daniel Brask Mainz, der tidligere på ugen kunne afsløre, at de venter deres andet barn
Maria Mainz og Daniel Brask årgang 20
"Årgang 20"-parret Maria og Daniel venter deres andet barn, men frygten sidder alligevel i dem.
 Foto: Hanne Juul

Maria Mainz fra “Årgang 20” kunne i starten af marts dele en trist nyhed. For drømmen om at udvide familien med endnu et medlem var pludseligt brast, efter hun oplevede en ufrivillig abort.

Både før og efter oplevelsen har hun flere gange italesat drømmen og håbet om, at hun og ægtemanden Daniel ville få endnu et barn, og mandag kunne de to endelig dele en glædelig nyhed.

Deres søn, Louie på to bliver nemlig snart storebror til en meget planlagt lillebror eller -søster.

Men trods den lykkelige nyhed, så er graviditeten ikke kun forbundet med gode følelser, det afslører Maria i en spørgerunde på sin Instagram-profil.

– Det har været SÅ svært.. Har slet ikke kunne finde ro i det, og jeg har stadig svært ved det.. Selv om vi har fået to skønne scanninger allerede.. Men det bliver bedre, jo længere jeg kommer, svarer hun til spørgsmålet om, hvor hårdt det var at finde glæde trods det tidligere tab.

Artiklen fortsætter under billedet

Maria Mainz og Daniel Brask årgang 20
Daniel, Maria og sønnen Louie udvider snart familien med endnu et medlem.
 Foto: Hanne Juul

TV 2-stjernen beskriver videre, hvordan hun og Daniel havde brug for en måned at komme sig i, inden de to havde lysten til at prøve igen.

– Men da vi startede med at prøve igen, var jeg så heldig, at jeg blev gravid i første forsøg, skriver hun videre.

Svær start på livet

Udover frygten for at miste, så er frygten for sygdom desværre også noget, der fylder hos parret.

Da sønnen Louie kom til verden i 2020 var han nemlig meget syg, og det betød, at parret brugte en stor del af hans første leveår på hospitalet.

Meget tidligt efter fødslen blev det opdaget, at han havde en misdannelse på urinlederen, der senere udviklede sig til meningitis. Derfor er parret nu blevet tilbudt en særlig scanning i uge 34, så der kan kigges specifikt efter denne misdannelse hos den lille ny, skriver hun i sin story.

Udover den svære start på livet rent sygdomsmæssigt, så fik parret desuden beskeden om, at Louie har autisme i starten af året.

Om den lille ny også vil rammes af diagnosen, skræmmer dem dog ikke.

– Selvfølgelig ville det være hårdt, hvis baby også får det – men vi ved, at chancen er der, og det var slet ikke en dealbreaker for os. Men selvfølgelig er det noget, man tænker over, men vi prøver bare at tage det, som det kommer.

Sponsoreret indhold