Nyheder28. september 2015

AAARG! Zombier i Danmark – Ny dansk film

Danmark rider med på zombie-bølgen ved at lave en film med store skuespillernavne om de levende døde. Se traileren her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/walkingdead.jpg
 Foto: AOP

”Sorgenfri”, eller på engelsk ”What We Become”, er en ny dansk version af en zombiefilm, der snart får premiere ifølge Sound Venue.

Præmissen for filmen virker til at være den ’klassiske’ zombiefilm-formular med, at der er brudt en virus ud og en redningsplan bliver sat i værks for at redde befolkningen. Denne gang foregår scenariet dog ikke i Los Angeles men i vores danske andedam, den kære forstad.

Du kan se traileren til filmen i bunden af artiklen, hvor de døde ikke forbliver aflivet, selvom de er blevet slået ihjel. Bevæbnet med de mest fornødne remedier forsøger en gruppe overlevede at finde i sikkerhed for zombierne.

Med store navne på plakaten som Troels Lyby og Mille Dinesen må man sige, at zombiegenren er gået fra undergrunds-attraktion til stor attraktion herhjemme. Den succes kan sikkert skyldes TV-serier som ”The Walking Dead” i udlandet.

I instruktørsædet på ”Sorgenfri” finder vi debutanten Bo Mikkelsen, og filmen er sat til at få premiere den 3. marts.

Det er ikke første gang, at Danmark givet sig i kast med zombier. I 2010 fik vi kortfilmsgyseren ”Opstandelsen”, og før da havde vi den humoristiske animations-gyserkomedie ”Zombie Western: It Came From the West”.

Du kan se traileren til ”Sorgenfri” her (hvis du tør):

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold