Zangenberg flytter helt tæt på Bendtner

Julie Zangenberg og Nicklas Bendtner bor nu bare 60 meter fra hinanden.

Julie Zangenberg og Nicklas Bendtner bor nu bare 60 meter fra hinanden.

Foto: All Over Press


Der er ingen tvivl om, at de er ret så vilde med hinanden - og nu er landets hotteste kendispar Julie Zangenberg og Nicklas Bendtner rykket endnu tættere sammen. Den lækre skuespiller har nemlig lejet en lejlighed bare 60 meter fra fodboldmandens danske adresse på H.C. Andersens Boulevard i København, skriver Ekstra Bladet.

Ifølge avisens oplysninger må Zangenberg punge ud med 14.000 kroner om måneden for sine 135 kvadratmeter. Det er noget mindre end Bendtner, der har 339 kvadratmeter at boltre sig på. Det kostede 13,2 millioner kroner.

Arsenal-angriberen løftede for nyligt noget af sløret for, hvad han bruger pladsen på. I 'Natholdet' fortalte Nicklas Bendtner, at han ofte hyrer livebands til sine privatfester.

LÆS OGSÅ: Hyrer livebands til fester hjemme i lejligheden


Ved samme lejlighed kunne man se, at den kontroversielle fodboldspiller var programmets vært, Anders Breinholt, overlegen i både Fifa og bilkort.

Det var Nicklas Bendtners debut som medvært i TV 2-programmet. Hele aftenen havde han Julie Zangenberg ved sin side, der i øvrigt har været medvært flere gange.I løbet af programmet var der flere jokes om den seneste skandale, den høje angriber har været involveret i: taxaturen efter en våd tur i det københavnske natteliv.

LÆS OGSÅ: Bendtner amok på taxachauffør: Jeg knepper dig


Gad vide om Zangenberg og Bendtner tog en taxa hjem fra tv-studierne hos Nordisk Film på Mosedalvej i Valby til den nyfundne (næsten) fælleslykke på H.C. Andersens Boulevard?

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close