Nyheder 4. juli 2016

Ydmyg sangfugl: Jeg er rørt til tårer

Koncerten på Orange Scene tog pusten fra sangerinden Mø, der er rørt til tårer over oplevelsen, som hun kalder legendarisk
(Foto: Thomas Laursen)

Der var dansende festivalgæster, latter og livsglæde, da den danske sangerinde Mø lørdag aften gav et brag af en koncert på den legendariske Orange Scene på årets Roskilde Festival.

Det var i alt tredje gang, at den danske sangfugl fra Odense, der lyder det borgerlige navn Karen Marie Aagaard Ørsted, optrådte på den populære festival, men alligevel var dette års koncert noget helt specielt.

Det skriver sangerinden på sin Instagram-profil til et billede fra lørdagens koncert.

- Jeg ved ikke helt, hvor jeg skal starte. Jeg er rørt til tårer over al den kærlighed og støtte, jeg modtog i går (lørdag, red.) under og efter vores set på Orange Scene på Roskilde Festivalen, skriver hun blandt andet.

Allerede under koncerten var det en tydeligt begejstret Mø, der udtrykte sin glæde over at stå på netop Orange Scene, og i sit opslag understreger hun igen betydningen af det.

- At spille på Orange Scene er en ret legendarisk ting at gøre - især som dansk musiker - og jeg er så stolt og glad over, at jeg fik min Orange Scene-mødom taget sammen med jer fremragende mennesker. Jeg håber, at dette ikke var sidste gang for os alle til at dele kærligheden. Jeg vil aldrig glemme denne aften, skriver Mø desuden.

Mø står blandt andet bag internationale hits som "Pilgrim", "Kemikaze" og giga-hittet "Lean On", som hun har produceret i samarbejde med producer-fællesskabet Major Lazer og som blev Spotifys mest afspillede sang i 2015.

Se sangerindens opslag her:

 

Sponsoreret indhold