Nyheder2. juli 2016

MØ: Jeg vil ikke være en babe

Sangstjernen fra Fyn ville hade, hvis hun skulle være en dulle, der bare stod og vrikkede
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/moe.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Hun er et brandvarmt navn over det meste af verden, og i aften klokken 22.00 giver hun den gas på Orange Scene på Roskilde.

I et stort interview i dagens Politiken fortæller MØ om livet som verdensstjerne, og hvordan hun hjemmefra barndomshjemmet på Fyn har fået gode råd med på vejen fra mor.

- Min mor sagde, at jeg skulle huske at holde benene på jorden. Basically . Hvilket jeg er totalt enig i, fortæller hun i interviewet med avisen.

En ting er specielt vigtig for Karen Marie Ørsted, som MØ hedder i virkeligheden, hun vil ikke være en babe eller en dulle.

Da Politiken spørger ind til hendes musikvideo til sangen ”Final Song”, kommer de ind på, at MØ er lidt af en babe.
Sangeren svarer dog hurtigt tilbage.

- Åh, det må du ikke sige. Okay, det er rigtig nok, at jeg ser kønnere ud, end jeg plejer. Men jeg har det meget sådan, fuck, jeg vil ikke være en babe. For mig handler den sang mere om at blive reconnected med sit indre. Jeg ville forsøge at skrælle hele den der girl power-attitude af og stå lidt mere nøgen i den sang, gøre det hele lidt mere organisk. Men det skulle stadig være mig. Jeg ville hade, hvis det bare var sådan noget med at stå og vrikke lidt og være dulle.

MØ slog for alvor igennem på den internationale musikscene sidste år, da hun var med på sangen "Lean on". Den blev den mest streamede sang på Spotify nogensinde, og gjorde MØ til et navn, som alle talte om.

Sponsoreret indhold