Xenia om første møde med manden: Brød sammen af grin

Peter Gantzler fik sin kommende kone til at knække sammen af grin, da de mødtes første gang.

Peter Gantzler fik sin kommende kone til at knække sammen af grin, da de mødtes første gang.

Foto: All Over Press

Xenia Lach-Nielsen, 44, har prøvet lidt af hvert inden for show business. Hun har både været TV-vært med Casper Christensen, instrueret en musikvideo for Thomas Blachmann og stået på de skrå brædder uden en teateruddannelse.

Alle de forskellige afveje, hun har været ude på, fortæller Xenia om i Euroman. Her afslører hun også, at første gang hun mødte sin kommende mand, Peter Gantzler, 58, ikke kunne holde latteren tilbage. Og det kostede hende et job.

Hun var til casting på en film på Filmskolen, hvor hun skulle sige replikker over for Gantzler. Det var hun dog ganske enkelt ikke i stand til, fordi hun begyndte at grine, hver gang hun skulle sige sin replik.

- Hver gang jeg kiggede ind i hans øjne, brød jeg fuldstændig sammen. "Tag dig dog sammen!", tænkte jeg. Jeg husker, ar han havde nogle meget lyse blå øjne og lyst sommerhår, siger Xenia Lach-Nielsen i Euroman.

Castingen kiksede, men historien endte alligevel lykkeligt. Peter Gantzler og Xenia cyklede nemlig fra skolen sammen, og det er jo endt med et ægteskab for de to.

 I dag byder karrieren stadig på udfordringer af forskellig karakter, og Xenia er således at finde på scenen i stykket "Jordens søjler" baseret på bøgerne af Ken Follett, der spilles på Østre Gasværk.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close