Nyheder3. marts 2017

”X Factor”s Mia og Martin: Har forberedt sig på at ryge I farezonen

Mia og Martin må siges at have alle odds imod sig i deres nye kærlighed – for hvordan er man teenager, nyforelsket og i konkurrence med hinanden? Det mener det unge par at have svaret på.Ingen kan vide sig sikre i talentprogrammet "X Factor", og det gælder også årets nyudklækkede turtelduer Mia og Martin
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/055400.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Ingen kan vide sig sikre i talentprogrammet "X Factor", og det gælder også årets nyudklækkede turtelduer Mia og Martin.

Men de to forelskede teenagere har allerede snakket om, hvad de gør, hvis en af dem ryger ud af ”X Factor” inden finalen.

– Vi har tænkt over det, men vi er der for at støtte hinanden. Hvis vi ryger i en farezone, vil jeg bare være der for Mia, fastslår Martin, som indtil nu har boet sammen med Mia og de andre deltagere i en lejlighed i København.

Om det unge par bliver ved med at have samme tag over hovedet, ved de ikke endnu.

– Vi finder ud af det. Vi tager tingene stille og roligt. Chili (årets tredje unge solist, red.) skreg og var glad over, at vi er sammen. Vi har noget af et bånd. Morten (voksen solist, red.) har heller ikke noget imod det, fortæller det nye par.

Du kan se, hvordan Mia og Martin tackler kærlighed og konkurrence fredag aften kl. 20, når ”X Factor” igen rammer skærmen.

Sponsoreret indhold