Nyheder21. februar 2017

Blachman om forelskede "X Factor"-deltagere: Det kan have en slagside

Thomas Blachman anede ikke, at der var opstået sød musik mellem to af hans deltagere i ”X Factor”. Dommeren synes, det er helt fint, at Martin og Mia nu danner par – men fastslår, at den søde musik mellem de unge talenter ikke må ødelægge deres arbejdsindsats
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/martin_og_mia_og_thomas.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Det kan godt være, at han de sidste mange uger har arbejdet tæt sammen med dem begge – og det kan også godt være, at han normalt virker til at have styr på det meste.

Men Thomas Blachman havde altså ikke luret, at to af hans deltagere - 15-årige Mia fra Ølsted og 16-årige Martin fra Lolland – er blevet kærester.

I et interview med DR fortæller ”X Factor”-dommeren, at han synes, det er helt i orden, at der er opstået sød musik mellem de to deltagere.

Men han fastslår på samme tid, at forelskelsen mellem Martin og Mia på ingen måder må ødelægge eller mindske deres arbejdsindsats:

- Jeg forstod rigtig konsekvensen af det, da Martin møder mere eller mindre uforberedt op. Så kan jeg forstå, at det kan have en slagside. Det har vi nu fået på plads, at det i hvert fald ikke skal have, siger Thomas Blachman til DR og tilføjer, at forelskelsen heller ikke må påvirke dynamikken blandt hans unge deltagere, der også tæller det unge talent Chili:

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/martin_og_mia.jpg
 Foto: Agnete Schlichtkrull/DR1

Der er opstået sød musik mellem Mia og Martin. Foto: Agnete Schlichtkrull/DR1

- Det virker meget harmonisk. Der har hele tiden været god stemning. Chili hygger sig meget med dem. Det er ikke, fordi de sidder helt tavse på skødet af hinanden ovre i hjørnet og er blevet irriterende. Det får de ikke lov til. Man kan ikke danne fronter på den måde, siger han.

15-årige Mia bor til daglig i Ølsted i Jylland, mens 16-årige Martin bor på Lolland, men det seneste stykke tid har de to unge talenter boet sammen i København.

Og dét at bo sammen har måske været med til, at der er opstået kærlige følelser mellem de to, har Martin fortalt til BT:

- Det har været meget hyggeligt at bo sammen, og det er nok især det, der har gjort, at vi er blevet forelskede. Fordi vi har gået op og ned ad hinanden 24/7, forklarer en forelsket Martin til BT.

Romancen mellem de to unge talenter er gået ret så hurtig hurtigt. Da SE og HØR sidste uge mødte hele ”X Factor”-holdet – og dermed altså Martin og Mia – var situationen en ganske anden:

- Min kæreste hedder Daniel, sagde 15-årige Mia, mens Martin fra Lolland fastslog:

- Jeg er single.

Du kan se endnu mere til Martin og Mia fredag aften, når "X Factor" vender tilbage på DR1.

Se alle deltagerne fra årets liveshows:

X Factor 2017 (deltagere til liveshows)

Sponsoreret indhold