Nyheder 24. februar 2016

Se hvilken verdensstjerne der gæster "X Factor"

"X Factor" bliver overdrysset med international stjernestøv, når en norsk popstjerne optræder.
Claus Poulsen

Seerne kan se frem til at få forkælet øregangene med andet musik end det, som Embrace, Andrew Murray, Sarah Glerup og alle de andre deltagere underholder med, når andet "X Factor"-liveshow bliver sendt fredag aften.

Scenen i DR Byen bliver nemlig indtaget af den norske sangerinde Julie Bergan.

Hun optræder i anden del af programmet, og seerne kan glæde sig til at skråle med på storhittet "All Hours", som bl.a. har været Ugens Uundgåelige på P3 i 2015.

kim_jakobsen

Den 21-årige Julie Bergan kommer fra den lille by Skien to timers kørsel fra Oslo, hvor hun voksede op i en musikalsk familie med en dagsorden fuld af instrumenter og dans.

Hun begyndte at skrive sange som 14-årig i en pigegruppe, og et par år senere lagde hun sine egne numre på YouTube.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Julie blev her opdaget af den norske popduo Cir.cuz, der fik hende med på vokal på "Supernova" - et af de største hits i hjemlandet Norge i 2012.

I 2013 sendte hun en demo ind til Warner Music Norway, hvor det lykkedes hende at blive signet, og hun har i flere omgange været i Los Angeles for at skrive samt indspille numre.

- Det gælder både hittet "All Hours", der sidste år var et af de mest streamede tracks i Norge, samt kommende udgivelser i 2016, står der i en netop udsendt pressemeddelse.

Herunder kan du se, hvem der er med i dette års "X Factor":

X Factor 2016 (deltagere til liveshows)

Sponsoreret indhold