”X Factor”-vinderen Morten: Festlig fejring

Mortens søstre Mathilde og Maya meldte ham til ”X Factor”, så pigerne var ellevilde, da deres Morten blev kåret som vinder.

Mortens søstre Mathilde og Maya meldte ham til ”X Factor”, så pigerne var ellevilde, da deres Morten blev kåret som vinder.

(Foto: Dan Mariegaard)

Glasset er fyldt med sukkerfri cola, da vinderen af ”X Factor” 2017 møder SE og HØR på Floras Café på Vesterbro lørdag eftermiddag. 

Det er kun få timer siden, den 26-årige gut fra Odder stod med åben mund og polypper på scenen i DR Byen og blev tiljublet af publikum.

Derefter fortsatte sejrsrusen i byen i København, så den iskolde cola er Morten vel undt dagen derpå. 

– Det var fuldstændig surrealistisk og crazy. Jeg var helt i chok. Jeg var henne at sige hej til familie og venner efter programmet.  Derefter var jeg også en tur på ARCH for at sige hej. Det var en festlig aften, afslører Morten.

Den unge mand er stadig en anelse rundtosset, så hvad de kommende uger præcis kommer til at gå med, har han endnu ikke fuldkommen tjek på.

– Jeg ved bare, at jeg skal rundt at spille. Det bliver spændende, når jeg skal indspille med Dallas. Jeg ved ikke, om jeg skal til Los Angeles. 

Læs meget mere om Morten og X Factor i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close