X Factor1. april 2017

Stemmerne er talt: Generte Morten Nørgaard vinder ”X Factor”

Der var nerver og tårer for alle pengene, da de håbefulde deltagere forsøgte at imponere dommere og danskere i finalen i ”X Factor”. Det blev den generte Morten Nørgaard, 26, fra Odder, der kunne løbe med sejren og den fornemme titel som vinder af det populære underholdningsprogram
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_dm_9668.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Fredag efter fredag har de givet sig 100 procent for at imponere både dommere og danskere. Fredag aften skulle de dog give sig selv 110 procent, for her var det finaleshow – og alt var på spil.

Vinderen af ”X Factor” skulle findes mellem Mia, Chili og Morten Nørgaard, og alle tre håbefulde deltagere gjorde det godt ifølge deres dommere.

Det blev den generte Morten Nørgaard, 26, fra Odder, der kunne løbe med sejren og den fornemme titel som vinder af det populære underholdningsprogram.

Morten Nørgaard slog benene væk under alle med sin nye single ”Underdog”, der handler om hans forvandling fra genert fyr til vinder af et musikeventyr.

Og man må sige, at det var en overrasket og rørt Morten Nørgaard, der kunne lade sig hylde som vinder - også hans familie - og særligt hans to søstre og storebror - havde svært ved at holde tårerne tilbage, da værten Sofie Linde udråbte ham som vinder.

Første til at forlade finalen var Mia. Den unge deltager kunne ikke holde tårerne tilbage, da det blev afsløret, at hun ikke var gået videre til sidste del af finalen.

- Det har været fantastisk. Jeg har mødt pisse søde mennesker. Jeg har fået en rigtig sød kæreste. Jeg kan ikke klage overhoved, fortalte en grådkvalt Mia, inden hun serverede et kys til sin kæreste Martin, der blev stemt ud af tidligere i programmet.

Finaleshowet fik forment besøg i form af både Gulddreng og ikke mindst den britiske sanger Ed Sheeran, der optrådte med to af sine nye sange, "Shape of You" og "Castle on the Hill".

Gulddreng havde allieret sig med de tidligere deltagere i programmet – til stor morskab for både publikum og dommere.

Vinderen af dette års ”X Factor” vinder et træningsforløb med One Directions vokalcoach Helene Hørlyck, ligesom vinderen også får mulighed for at arbejde sammen med Michael Jackson og Madonnas producer Dallas Austin, som vil producere fire sange sammen med vinderen.

Allerede inden at showet gik i gang, afslørede DR, at der kommer en ny sæson "X Factor". - Denne sæson af "X Factor" har været en stor succes. Rigtig mange elsker programmet, der skaber fællesskab på tværs af generationer, og det er fortsat genstand for debat og diskussioner. Igen i år har programmet vækket store følelser og givet reaktioner, så der er intet, der tyder på, at befolkningen er trætte af "X Factor", fortæller DRs underholdningschef, Jan Lagermann Lundme, i en pressemeddelelse. Du kan se billeder af Morten, der vinder "X Factor", i galleriet herunder:

Morten Nørgaard vinder X Factor 2017

Sponsoreret indhold