Nyheder8. januar 2016

X FACTOR: Mød de nye ansigter

Klokken 20 i aften sender DR1 det første afsnit af den nye sæson af X Factor. Her får du lov at møde dommerne og værten – og i år er der to store forskelle fra sidste sæson.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20151215-x_factor_pressemoede-tsl-0033.jpg
 Foto: Thomas S. Laursen

I aften får en ny sæson af X Factor premiere – og det bliver med to nye kvindelige ansigter: Dommer Mette Lindberg og værten Sofie Linde.

- Man er altid nervøs, når man er den nye pige i klassen, fortæller 26-årige Sofie Linde til SE og HØR. Hun har medvirket i diverse børneprogrammer på DR og har tidligere været vært for MGP.

32-årige Mette Lindberg er den kvindelige frontfigur og sangerinde i pop-gruppen The Asteroids Galaxy Tour, som blandt andet har opvarmet for Amy Winehouse og turneret i Europa, USA, Sydamerika og Asien.

- Jeg prøver at være mig. Det har været spændende at møde en masse nye mennesker. At møde de tre andre har været rigtig dejligt, de er søde og skønne, slår sangerinden fast om sine nye kolleger.

https://imgix.seoghoer.dk/20151215-x_factor_pressemoede-tsl-0023.jpg
 Foto: Thomas S. Laursen

Sofie Linde (bagerst) og Mette Lindberg har
allerede fundet formen (Foto: Thomas S. Laursen)

Tidligere dommer, Lina Rafn, og sidste års vært, Eva Harlou, var yderst populære hos seerne, men Jan Lagermand Lundme – underholdningschef for DR - er ikke i tvivl om, at Mette Lindberg og Sofie Linde er i stand til at varetage opgaven og charmere seerne.

- Der er en vildt god kemi imellem vores tre dommere. Allerede til castingen slog det gnister mellem dem, de giver hinanden et nyt og spændende modspil, som i den grad skinner igennem på skærmen. Alle kan se frem til at opleve denne nye dommertrio, som, jeg tror, vil både overraske og underholde seerne, fortæller Jan Lagermand Lundme, DRs underholdningschef til dr.dk

De to erfarne herrer, Remee og Thomas Blachman, er også tilbage på skærmen fredag aften.

- For første gang har jeg drukket en drink med mine meddomere efter optagelserne. Selvom vi havde siddet 14 timer sammen, havde vi stadig lyst til mere, fortæller 52-årige Thomas Blachman til SE og HØR.

Og den nye vært, Sofie Linde, er ikke bleg for at sige Thomas Blachman imod. Faktisk slet ikke.

- Sofie går i clinch med mig. Jeg kan ikke styre hende, og hun har sat mig på plads. Jeg håber ikke de viser det på TV, lød det fra den skaldede ordsmed og X Factor-dommer i et interview med SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/20151215-x_factor_pressemoede-tsl-0032_0.jpg
 Foto: Thomas S. Laursen

(Foto: Thomas S. Laursen)

Husk at se med når X Factor slår dørene op til en ny sæson - i aften klokken 20.00 på DR1!

I tvivl om, hvem der vandt sidste år? Få fuldstændig styr på din X Factor-viden LIGE HER på VIPedia

Bliv klogere på X Factor-dommer og national popkonge – Remee - og læs hans VIPedia

Sponsoreret indhold